Δημοσίευση

Η βραδιά του άσσου με απόδοση 6.50 στην "ΒοοkieCo" και με αμέτρητους συνδυασμούς...

Αρκετά και ενδιαφέροντα ματσάκια περιλαμβάνει η αποψινή μέρα με κυρίως φαβορί τους γηπεδούχους σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σερί Α΄, Μπουντεσλίγκα, Λιγκ 1 και όχι μόνο…

Εντός συνόρων διεξάγεται το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς άγχος και κίνητρο, αφού είναι παντελώς αδιάφορες.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΝΑΠΟΛΙ-ΤΟΡΙΝΟ (21:45)

Οι δύο ομάδες παλεύουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα και το μεταξύ τους παιχνίδι είναι σημαντικό. Οι περσινοί πρωταθλητές απογοητεύουν με την μέχρι τώρα παρουσία τους και από την άλλη το Τορίνο προσπαθεί να πετύχει κάτι το οποίο φάνταζε από την αρχή πολύ δύσκολο.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (21:30)

Aν θέλει η Στουτγκάρδη να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που είναι να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, τέτοιου είδους παιχνίδια καλείται να τα κερδίζει κυρίως εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και εάν καταφέρουν να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό θα είναι ευχαριστημένοι

ΝΙΣ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ (22:00)

Oι γηπεδούχοι πραγματοποιούν καλή πορεία τη φετινή χρονιά και θέλουν να κλειδώσουν θέση στην πρώτη τριάδα της Λιγκ 1. Κόντρα στην ασταθή Μονπελιέ είναι το φαβορί, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου. Οι φιλοξενούμενοι κινδυνεύουν με υποβιβασμό και παλεύουν όλα τα ματς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ (22:00)

Σούπερ φαβορί η Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια που κάνει να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Το να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια είναι πλέον πολύ απομακρυσμένο το σενάριο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται λίγο πιο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν νιώθουν ασφαλείς.