Δημοσίευση

Η βραδιά του άσσου με Λεβερκούζεν, Μπολόνια και Σοσιεδάδ με αμέτρητους συνδυασμούς στην "ΒοοkieCo"...

Λιγοστά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού και στα πλείστα υπάρχουν δυνατά φαβορί τα οποία θα δούμε αναλυτικότερα πιο κάτω…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΑΪΝΤΖ (21:30)

Η φετινή Λεβερκούζεν δείχνει πολύ σοβαρή και σπάνια πετάει βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στην κορυφή του Γερμανικού ποδοσφαίρου.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ (21:45)

Πολύ καλή πορεία πραγματοποιεί φέτος η Μπολόνια και προσπαθεί να κλειδώσει θέση στην πρώτη πεντάδα του Καμπιονάτο. Πάντως, δείχνει ικανή να τα καταφέρει γιατί παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Από την άλλη η Βερόνα παλεύει για αποφυγή του υποβιβασμού και θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό κέρδος από την αποψινή αναμέτρηση.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (22:00)

Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι και ποιοτικότεροι από τους φιλοξενούμενους. Εάν θέλει η Σοσιεδάδ να εισέλθει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, τέτοιου είδους παιχνίδια και κυρίως εντός έδρας θα πρέπει να τα κερδίζει. Από την άλλη η Βιγιαρεάλ ουσιαστικά ξέμεινε από στόχους, αφού βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας.

ΜΕΤΖ-ΛΥΟΝ (22:00)

Μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για αποφυγή του υποβιβασμού. Ακούγεται κάπως παράξενο για την ιστορική Λυόν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Στα τελευταία παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και ξέφυγαν κάπως από την επικίνδυνη ζώνη. Με ενδεχόμενο διπλό απόψε, τότε κάνουν άλλο ένα βήμα για να μην μπλεχτούν εκ νέου σε περιπέτειες.