Δημοσίευση

Ημέρα Κυπέλλου με φαβορί για πρόκριση Άρη Λεμεσού, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ... (Όλες οι επιλογές και σούπερ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo")

Το ενδιαφέρον και σήμερα πάει αποκλειστικά σε κάποια παιχνίδια Κυπέλλου. Εντός συνόρων ο Εθνικός υποδέχεται τον πρωταθλητή Άρη στο εξ αναβολής παιχνίδι για την φάση των 16» του Κυπέλλου Κύπρου.

Δράση έχουμε και για το Copa del Rey Ισπανίας, Κύπελλο Βελγίου και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ-ΑΡΗΣ (19:00)

Σε ακόμα ένα παιχνίδι Κυπέλλου έχουμε φαβορί και αυτός είναι ο Άρης. Δεν σημαίνει όμως ότι θα πάρει και την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και κυρίως εντός έδρας, μπορούν να βάλουν δύσκολα στον οποιοδήποτε. Να σημειώσουμε ξανά, ότι ο αγώνας είναι μονός και αυτό δίνει περισσότερο ενδιαφέρον στην αποψινή αναμέτρηση. Οι πρωταθλητές προέρχονται από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και θέλουν να συνεχίσουν φυσικά και στον θεσμό του Κυπέλλου, ψάχνοντας την διάκριση.

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (21:30)

Σούπερ ντέρμπι για το Κύπελλο Βελγίου με φάρο την ημιτελική φάση. Οι δύο ομάδες τα πηγαίνουν εξαιρετικά τη φετινή χρονιά και διεκδικούν το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι ένα κλικ ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους, αλλά αυτό σε μονά παιχνίδια λίγη σημασία έχει.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00)

Φουλ για πρόκριση η Ατλέτικο κόντρα σε μια προβληματική φέτος Σεβίλλη που παλεύει για παραμονή στην κατηγορία. Ακούγεται κάπως παράξενο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι γηπεδούχοι θέλουν διάκριση και στο Copa del Rey και εάν παρουσιαστούν με σοβαρότητα, ενδέχεται να την πάρουν και να βρεθούν στην ημιτελική φάση του θεσμού.