Δημοσίευση

Ίντερ-Ατλέτικο για 2-3 γκολ και PSV-Μπορούσια Ντόρτμουντ για (G/G-OVER 2,5) με σούπερ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo"...

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ και απόψε έχουμε άλλες δύο αναμετρήσεις για την φάση των «16». Δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς η PSV υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Επίσης, διεξάγεται απόψε και το εξ αναβολής ματς στην Πρέμιερ Λιγκ για την 18η αγωνιστική ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Μπράντφορντ.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡΙ ΣΙΤΙ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ (21:30)

Εξ αναβολής παιχνίδι στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες τα είπαν και προ ημερών στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου με την Σίτι να κερδίζει με 1-3.

INTEΡ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00)

Άλλο ένα σπουδαίο ζευγάρι για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η περσινή φιναλίστ Ίντερ υποδέχεται την σκληροτράχηλη Ατλέτικο Μαδρίτης που σε διπλά μας ο Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε πολλές φορές την ανατροπή. Είναι αλήθεια ότι η φετινή Ίντερ είναι καλύτερη ομάδα από την Ατλέτικο. Δεν είναι τυχαίο ότι έγινε και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Καμπιονάτο. Από την άλλη η Ατλέτικο θα τα δώσει όλα και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ… για διάκριση.

PSV ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-MΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00)

Φέτος η PSV είναι πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι εκτός απρόοπτου θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα στην Ολλανδία. Έχει διαφορά ασφαλείας από την δεύτερη Φέγενοορντ και έτσι μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα διπλά ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά θεωρητικά η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια.