Δημοσίευση

Καθοριστικά ντέρμπι στην Κύπρο που κρίνουν πολλά για τη συνέχεια-Τα ντέρμπι στην Ιταλία και όλη υπόλοιπη δράση...

Πολλά παιχνίδια και μεταξύ αυτών ματσάρες… περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Αρχίζοντας από τα δικά μας, έχουμε δύο ντέρμπι για τον πρώτο όμιλο που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια, ακόμα και τον φετινό πρωταθλητή… υπό προϋποθέσεις.

Ο πρωτοπόρος Άρης ταξιδεύει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ που πλέον παλεύει κυρίως για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτήριου. Στο δεύτερο παιχνίδι η Πάφος υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ και αναμένεται μεγάλη μάχη με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Δύο ντέρμπι έχουμε και στην Ιταλία που γίνεται πραγματικά χαμός κάτω από την πρωταθλήτρια Νάπολι. Μίλαν-Λάτσιο και Ρόμα-Ίντερ στο σημερινό μενού…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ (19:00)

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, ούτε και την φετινή χρονιά θα πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα στην ιστορία της η ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς ηττήθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι από τον Απόλλωνα και πλέον ο ρεαλιστικός τους στόχος είναι να εξασφαλίσουν μία θέση στην πρώτη τριάδα που οδηγεί… στην Ευρώπη. Σε περίπτωση νέας αποτυχίας απέναντι στον πρωτοπόρο Άρη, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο και για αυτό τον στόχο. Από την άλλη ο Άρης αποτελεί την φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση διπλού στην «Αρένα», τότε κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΦΟΣ FC-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στην συγκεκριμένη μεγάλη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι αν θέλουν να ελπίζουν για… Ευρώπη θα πρέπει να κερδίσουν και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα θα πρέπει να αποδράσουν με το διπλό. Αναμένεται μεγάλο παιχνίδι και με αρκετό ενδιαφέρον.

ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ (16:00)

Σπουδαίο παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για να κερδίσουν μια θέση στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από την 2η Λάτσιο και στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη, αλλιώς το έργο τους θα γίνει δυσκολότερο.

ΡΟΜΑ-ΙΝΤΕΡ (19:00)

Δεύτερο μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία με φάρο αρχικά την πρώτη εξάδα και ακολούθως το Τσάμπιονς Λιγκ. Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων όπως ήταν και το λογικό.

***Κρίνεται η διαβάθμιση σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα. Στην πρότελευταια αγωνιστική έχουμε σήμερα Λαμία-Λεβαδειακός και ΟΦΗ-Ιωνικός στα κρίσιμα παιχνίδια.