Δημοσίευση

Κλείνουν θέση στους “16” άλλες δύο ομάδες...

Ολοκληρώνονται απόψε οι ομίλοι (5 μέχρι 8) του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη γνωρίζουμε τις 14 ομάδες για την φάση των «16» και απόψε θα ξέρουμε τις άλλες δύο ομάδες που θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση που διαμορφώσει την φάση των νοκ-άουτ. Το εντονότερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στον 5ο όμιλο με την Μίλαν και την Σάλτσμπουργκ να διεκδικούν το ένα εισιτήριο αλλά και στον 6ο όμιλο με Λειψία και Σαχτάρ να διεκδικούν το δεύτερο.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Τετάρτης

5ος όμιλος

Τσέλσι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00)

Μίλαν – Σάλτσμπουργκ (22:00)

(Oι γηπεδούχοι πάνε για δύο αποτελέσματα καθώς και με ισοπαλία προκρίνονται στην επόμενη φάση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για να υλοποιήσουν τον στόχο τους. Είναι δύο εκ φύσεως επιθετικές ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει θα ξεφύγει το σκορ. Λογικά ούτε οι Αυστριακοί θα παίξουν φουλ επίθεση και θα προσπαθήσουν να είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι και το τελευταίο λεπτό).

6oς όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης-Σέλτικ (19:45)

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Λειψία (19:45)

(Το δεύτερο εισιτήριο για τους «16» θα βγει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι Γερμανοί και με ισοπαλία περνάνε στην επόμενη φάση αλλά οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη. Αναμένεται μεγάλο παιχνίδι. Σίγουρα το ότι πάει για δύο αποτελέσματα η Λειψία είναι σημαντικό).

7ος όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι-Σεβίλλη (22:00)

Κοπεγχάγη- Nτόρτμουντ(22:00)

8oς όμιλος

Μακάμπι Χάιφα-Μπενφίκα (22:00)

Γιουβέντους-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)