Δημοσίευση

Κρίνονται πολλά στο Ομόνοια-Άρης και ΑΕΚ-Πάφος με σούπερ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo"- Τα ντέρμπι σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και το παρολί...

Σπουδαία και σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα και όσο πλησιάζουμε στο τέλος… το ενδιαφέρον αλλά και η αγωνία θα μεγαλώνουν.

Εντός συνόρων έχουμε μεγάλα ντέρμπι. Η Ομόνοια υποδέχεται τον Άρη και η ΑΕΚ την Πάφο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ έχει δύσκολη έξοδο κόντρα στην υπολογίσιμη αλλά αδιάφορη Μπράιτον.

Στην Μπουντεσλίγκα έχουμε φουλ αγωνιστική δράση αλλά δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για να κλείσουν θέση στην πρώτη τετράδα.

Στο Καμπιονάτο, ενδιαφέρον παιχνίδι είναι το Ρόμα-Λάτσιο, κυρίως για τους γηπεδούχους που παλεύουν για καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΡΗΣ (17:00)

Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν μίνιμουμ ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με βάση τα τελευταία αποτελέσματα, η υπόθεση πρωτάθλημα έχει δυσκολέψει πάρα πολύ και τις δύο ομάδες. Για να ελπίζει τουλάχιστον ο Άρης, θα πρέπει να αποδράσει σήμερα με το διπλό, αλλιώς… Το κίνητρο για την Ομόνοια είναι επίσης μεγάλο, γιατί εάν επιστρέψει στις νίκες, πάει στους 62 βαθμούς (ανεβαίνει στην 3η θέση) και αφήνει τον Άρη στους 61 (4η θέση).

ΑΕΚ-ΠΑΦΟΣ (19:30)

Πέταξε μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ που προηγήθηκε στο σούπερ ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και στο τέλος ηττήθηκε με 2-1. Πλέον βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και για να ελπίζει ακόμα για τίτλο… καλείται να δείξει χαρακτήρα και να κερδίσει την ασταθή Πάφο που πλέον θα ρίξει κυρίως το βάρος της στον θεσμό του Κυπέλλου. Μέσω πρωταθλήματος είναι δύσκολο να εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη.

ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ (19:00)

Ανεξαρτήτως κατάστασης των δύο ομάδων, τα συγκεκριμένα παιχνίδια πάντοτε μας κρύβουν φοβερές συγκινήσεις. Σίγουρα απόψε, το μεγαλύτερο κίνητρο για βαθμούς έχει η Ρόμα στην προσπάθεια που κάνει για καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Από την άλλη η Λάτσιο, βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και πλέον παίζει για το γόητρο και την ιστορία της. Εννοείται θα θελήσει να κάνει την ζημιά στην μισητή της αντίπαλο στο αποψινό ντέρμπι.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30)

Δύσκολη και συνάμα επικίνδυνη έξοδος για την Άρσεναλ, αλλά αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, τέτοιου είδους παιχνίδια καλείται να τα κερδίζει. Οι γηπεδούχοι κάνουν πολύ καλή πορεία και δεν αποτελούν εύκολη λεία για κανένα. Αυτό είναι δεδομένο και για αυτό η Άρσεναλ θα πρέπει να φορέσει το καλό της κοστούμι αν θέλει το διπλό…

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (19:30)

Νέο ντέρμπι στην Μπουντεσλίγκα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν να κλείσουν θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι μεγάλες και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ματσάκι.