Δημοσίευση

Κρίσιμα παιχνίδια σε Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία- Πεντάδα με παρολί στην "ΒοοkieCo" με απόδοση 4.35!

Μαζεύτηκαν αρκετά φαβορί στην σημερινή μέρα τα οποία θα δούμε πιο κάτω. Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι… με εξαίρεση το Ατλέτικο-Χιρόνα στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα.

Στα δικά μας, η Καρμιώτισσα υποδέχεται την Δόξα και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν θα συνεχίσει να υπάρχει ενδιαφέρον στην υπόθεση παραμονή ή όχι…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ (14:30)

Έριξαν και φέτος λεφτά με το τσουβάλι οι ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ, αλλά η ομάδα τους θα καταλήξει και φέτος στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η Τότεναμ, κάνει καλό πρωτάθλημα και παλεύει κυρίως με την Άστον Βίλα για την 4η θέση. Το έργο της κόντρα στην αδιάφορη ουσιαστικά Νιουκάστλ δεν θα είναι εύκολο. Στην Πρέμιερ Λιγκ δεν υπάρχει αδιάφορη ομάδα που δεν τα δίνει όλα στα παιχνίδια της. Το είδαμε αμέτρητες φορές.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΧΙΡΟΝΑ (15:00)

Οι δύο ομάδες παλεύουν με νύχια και με δόντια για να «κλειδώσουν» θέση στην πρώτη τετράδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι γηπεδούχοι νιώθουν την ανάσα των ομάδων που ακολουθούν και μην ξεχνάμε ότι πριν λίγα βράδια είχαν και τον μεγάλο αγώνα κόντρα στην Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη η Χιρόνα μετά τον εντυπωσιακό πρώτο γύρο, στη συνέχεια ξέμεινε από δυνάμεις. Μπορεί να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά η φετινή της παρουσία θα γραφτεί στην ιστορία κυρίως εάν εξασφαλίσει θέση στην πρώτη τετράδα και με βάση τα σημερινά δεδομένα έχει αρκετές πιθανότητες.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΔΟΞΑ (18:00)

Τα πράγματα πλέον έχουν ξεκαθαρίσει. Μία εκ των δύο ομάδων θα ακολουθήσει Οθέλλο και ΑΕΖ στην δεύτερη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ακόμα και με ισοπαλία σήμερα βολεύονται, αλλά με νίκη… ουσιαστικά οδηγούν την Δόξα μετά από πολλά χρόνια στην δεύτερη κατηγορία.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (19:30)

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι το φαβορί, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου. Η Άιντραχτ είναι επιθετική και κυρίως απρόβλεπτη ομάδα.