Δημοσίευση

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Τα ΜΜΕ λένε ψέματα, θα μάθετε όλη την αλήθεια σύντομα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε σε μια σελίδα θαυμαστών του σχετικά με τις φήμες περί αποχώρησης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επέκρινε τα ΜΜΕ για fake news και τόνισε ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Το σχόλιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ότι από πλευράς «κόκκινων διαβόλων» ανοίγει η πόρτα της εξόδου και θα μπορούσε να φύγει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, εάν ο Έρικ τεν Χαγκ αποφασίσει ότι η αποχώρησή του θα ήταν καλύτερη για τον σύλλογο.

Ο Ρονάλντο βρίσκεται στο επίκεντρο και αυτού του μεταγραφικού παζαριού καθώς πριν την pre - season αιτήθηκε και πήρε επιπλέον άδεια από την προετοιμασία του συλλόγου, επικαλούμενος οικογενειακά ζητήματα και αναφέρεται ότι προτεραιότητά του ήταν να φύγει από την ομάδα που δεν θα αγωνιστεί στο Champions League. Όλο το καλοκαίρι ο Πορτογάλος έχει συνδεθεί με συλλόγους - μεγαθήρια που όμως απορρίπτουν τελικά το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας λόγω του κασέ του.