Δημοσίευση

Κύπελλο Κύπρου: ΑΕΛ-Απόλλων, Σαλαμίνα-ΑΕΚ

Πολύ μεγάλα παιχνίδια έχουμε απόψε για τον θεσμό του Κυπέλλου. ΑΕΛ και Απόλλωνας θα αγωνιστούν στο νέο γήπεδο της Λεμεσού για μια θέση για τους “8” της Διοργάνωσης. Μιλάμε για σούπερ ντέρμπι και την πρόκριση την θέλουν και οι δύο πάρα πολύ καθώς στο φετινό πρωτάθλημα δεν πάνε τα πράγματα όπως τα περίμεναν. Στο δεύτερο παιχνίδι η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την ΑΕΚ και θα δούμε ποια από τις δύο ομάδες θα αποχαιρετήσει πρόωρα τον θεσμό.

Πέρα από τα δικά μας, απόψε έχουμε δράση σε EFL Cup στην Αγγλία, Κύπελλο Ελλάδος, Πορτογαλίας και φουλ αγωνιστική στην Λιγκ 1.

ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ (19:00)

Η τύχη έφερε τις δύο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού να τα λένε για την φάση των “16” του Κυπέλλου. Το αποψινό παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Αυτό πηγάζει και από το γεγονός ότι ΑΕΛ και Απόλλωνας ακόμα ψάχνονται στο φετινό πρωτάθλημα και με βάση τα υφιστάμενα μας δεδομένα δύσκολα η ΑΕΛ θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. O Aπόλλωνας ελπίζει… για Ευρώπη αλλά για πρωτάθλημα που ήταν ο πρωταρχικός του στόχος, πάρα πολύ δύσκολα θα το διεκδικήσει.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΕΚ (19:00)

Άλλο ένα παραδοσιακό ζευγάρι Κυπέλλου και πάντοτε η Νέα Σαλαμίνα βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να προχωρήσουν στον θεσμό. Το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα τα πάνε αρκετά καλά και ουσιαστικά υλοποιήσαν τον στόχο της παραμονής, τότε γιατί να μην τα δώσουν όλα στο Κύπελλο; Σίγουρα το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο και θα χρειαστεί υπέρβαση. Η ΑΕΚ είναι πολύ σοβαρή, έμπειρη ομάδα και θέλει να προχωρήσει στον θεσμό.