Δημοσίευση

Κύπελλο με ματσάρες ΑΠΟΕΛ-Άρης, ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, ΟΣΦΠ-Άρης

Πολύ μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα που δεν θυμίζει τίποτα Τετάρτη αλλά Σαββατοκύριακο… Ξεκινώντας από τα δικά μας έχουμε το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και τον Άρη. Ο αγώνας είναι μονός και θα γίνει μάχη για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Σούπερ ματς για το Κύπελλο έχουμε και στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Ολυμπιακός τον φιλόδοξο Άρη. Αγώνα έχουμε και στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μάνστεστερ Γιουνάϊτεντ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας. Δράση έχουμε και σε FA Cup Αγγλίας με ένα παιχνίδι και στο Copa del Rey στην Ισπανία.

ΑΠΟΕΛ-ΑΡΗΣ (19:00)

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να διεκδικεί το φετινό πρωτάθλημα αλλά δεν θα αδιαφορήσει για τον θεσμό του Κυπέλλου. Θα τα δώσει όλα απόψε η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να αποκλείσει τον πάντα υπολογίσιμο Άρη. Είναι ένα ανοικτό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Μέσα στο ΓΣΠ έχει ένα μικρό προβάδισμα το ΑΠΟΕΛ, καθώς θα έχει την συμπαράσταση και του κόσμου του που αναμένεται να ξεπεράσει τις 10.000. Από την άλλη ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα αλλά τελευταία μας τα χαλάει. Στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει 5 ισοπαλίες και 1 ήττα την οποία υπέστη στο τελευταίο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Άρης για τον θεσμό του πρωταθλήματος θα διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη αλλά θέλει να έχει διάκριση και στον θεσμό του Κυπέλλου. Θα δούμε απόψε αν μπορεί να δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα και να πάρει την μεγάλη πρόκριση κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30)

Πολύ μεγάλο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ “καίγεται” για την πρόκριση καθώς βλέπει ότι πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα, εν αντιθέση με τον ΠΑΟ που είναι πρώτος και έχει ως πρωταρχικό του στόχο την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Είναι αλήθεια ότι το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει μεγαλύτερο καθώς στο πρωτάθλημα έμεινε λίγο πίσω και δύσκολα θα πετύχει κάτι (εκτός από το να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο). Τα παιχνίδια είναι διπλά και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει το προβάδισμα για πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ. (19:00)

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν δύσκολα με 1-0 και το σημερινό παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό. Σίγουρα φαβορί είναι οι “ερυθρόλευκοι” αλλά ο Άρης θα προσπαθήσει να κάνει την ζημιά και να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να τον βοηθήσει να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης.