Δημοσίευση

Κυριακή γεμάτη ματσάρες και πάμε "ΒookieCo": Πληρώνει το (G/G) στην Κύπρο, φαβορί η Λίβερπουλ στον τελικό του Λιγκ Καπ και το σύστημα με παρολί...

Διεξάγεται το απόγευμα ο μεγάλος τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ. Οι «μπλε» θέλουν οπωσδήποτε να πάρουν το Κύπελλο, αφού στο πρωτάθλημα είναι παντελώς αδιάφοροι και από την άλλη η Λίβερπουλ, θέλει να βάλει στην πλούσια τροπαιοθήκη της ακόμα ένα τρόπαιο.

Επίσης, έχουμε και την πρεμιέρα των πλέι-οφ στο Κυπριακό Πρωτάθλημα με τρία παιχνίδια «φωτιά» για τον Πρώτο Όμιλο.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΕΛ (16:00)

Αρχίζει η δεύτερη φάση του Κυπριακού Πρωταθλήματος και πλέον κάθε εβδομάδα θα έχουμε ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μπούνε με το δεξί σε αυτή την φάση, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την 3η θέση, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα. Από την άλλη το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ με ενδεχόμενο διπλό, συνεχίζει στην κορυφή και κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

ΑΡΗΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Κάθε ματς και ντέρμπι, ειδικά στην αρχή των πλέι-οφ. Ο Άρης χτυπάει και φέτος τον τίτλο και η Ομόνοια θέλει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος.

ΠΑΦΟΣ-ΑΕΚ (19:00)

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο τελευταίο παιχνίδι τη Νέα Σαλαμίνα και αυτό που μπορούν να πετύχουν φέτος είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Από την άλλη η ΑΕΚ με ενδεχόμενο διπλό, υπό προϋποθέσεις μπορεί να διεκδικήσει και τον τίτλο.

ΤΣΕΛΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17:00)

Και τώρα οι δυο τους. Έφτασε η μεγάλη ώρα του μεγάλου τελικού για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ». Η Τσέλσι θέλει να σώσει τη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να πετύχει κάτι. Από την άλλη όμως η Λίβερπουλ θέλει να πάρει ακόμα ένα Λιγκ Καπ και να φτάσει στις 10.

ΜΙΛΑΝ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ (21:45)

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για εξασφαλίσουν μία θέση στην πρώτη τετράδα. Την δεδομένη στιγμή, οι γηπεδούχοι έχουν 52 βαθμούς (3η θέση) και οι φιλοξενούμενοι 45 (4η θέση). Να σημειώσουμε όμως ότι η Αταλάντα έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα: Προέρχονται από πέντε σερί νίκες στο Καμπιονάτο και η τελευταία τους ήττα σε όλες τις διοργανώσεις ήταν στις 23 Δεκεμβρίου το 2023 κόντρα στην Μπολόνια! Η Μίλαν τα πήγαινε πολύ καλά, ώσπου ήρθε η αναπάντεχη ήττα κόντρα στην Μόντσα την προηγούμενη αγωνιστική.