Δημοσίευση

Κυριακή γεμάτη ντέρμπι και πάμε "ΒοοkieCo" με αμέτρητες και σούπερ αποδόσεις- Τα φαβορί της βραδιάς και όχι μόνο...

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη. Αρχίζοντας από τα δικά μας, για τον Όμιλο του πρωταθλητή, το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Πάφο και για τον Όμιλο της Διαβάθμισης, η ΑΕΖ φιλοξενεί τον Εθνικό.

Φουλ αγωνιστική και στην Ελλάδα, όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική πριν αρχίσουν τα πλέι-οφ. Εκτός έδρας αποστολές για ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ κόντρα σε Άρη, ΟΦΗ και Λαμία αντίστοιχα. Σίγουρα το πιο δύσκολο έργο έχει η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο και είναι σούπερ φαβορί για νίκη.

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε το Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με σούπερ φαβορί φυσικά τους γηπεδούχους.

Ντέρμπι και στην Πορτογαλία ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΠΟΕΛ-ΠΑΦΟΣ (19:00)

Την δεδομένη στιγμή οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το φετινό ΑΠΟΕΛ παίζει με ωριμότητα και κυρίως με εμπειρία. Κόντρα στην ασταθή Πάφο έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΑΕΖ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (19:00)

Εάν η ΑΕΖ δεν πάρει βαθμό κόντρα στον Εθνικό, τότε η υπόθεση παραμονή θα γίνει δυσκολότερη για την ομάδα του Ζακακίου. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν πολύ από την επικίνδυνη ζώνη και με νέα νίκη, θα κάνουν άλλο ένα βήμα για να κλειδώσουν νωρίτερα την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (17:30)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Σίτι είναι ανώτερη και ποιοτικότερη ομάδα από την Γιουνάϊτεντ, αλλά σε όποια κατάσταση και εάν βρίσκονται οι δύο ομάδες, τα μεταξύ τους παιχνίδια πάντοτε θα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ (19:00)

Πολύ καλό πρωτάθλημα πραγματοποιούν τη φετινή χρονιά οι δύο ομάδες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι βρίσκονται στις ψηλές θέσεις και διεκδικούν με αξιώσεις θέση στην πρώτη τετράδα.

ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45)

Οι γηπεδούχοι για να έχουν ακόμη πιθανότητες να μπούνε στην πρώτη εξάδα, επιβάλλεται να αρχίσουν να κερδίζουν. Η Γιουβέντους δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά όπως φαίνεται δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00)

Αναμένεται πολύ μεγάλο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Περιμένει δύσκολο βράδυ την Μπαρτσελόνα κόντρα σε μια Μπιλμπάο που κυρίως εντός έδρας είναι πάρα πολύ δυνατή.

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ (19:30)

Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν ήδη θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας ότι και εάν γίνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν βαθμούς πριν αρχίσουν τα πλέι-οφ στην προσπάθεια που κάνουν για να κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα.

ΠΟΡΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ (22:30)

Μιλάμε για σούπερ ντέρμπι στην Πορτογαλία. Σίγουρα η Πόρτο έμεινε κάπως πίσω και δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα, εν αντιθέση με την Μπενφίκα που παλεύει μαζί με την Σπόρτινγκ για τον τίτλο. Είναι απλά τα πράγματα: Με νίκη η Πόρτο μειώνει στους έξι βαθμούς την διαφορά από την Μπενφίκα και επιστρέφει δριμύτερη ακόμα και για την δεύτερη θέση. Με ενδεχόμενη ήττα όμως, τότε πολύ δύσκολα θα σπάσει την δυάδα Μπενφίκα-Σπόρτινγκ.