Δημοσίευση

Κυριακή γεμάτη ντέρμπι με ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ, Τότεναμ-Σίτι και Ίντερ-Μίλαν!

Όπως είναι εδώ και αρκετές μέρες γνωστό, σήμερα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στην Κύπρο, λόγω των Προεδρικών Εκλογών. Έτσι το βάρος πέφτει στην υπόλοιπη Ευρώπη και όχι μόνο. Κυριακή γεμάτη ντέρμπι και πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ξεκινώντας από την Σούπερ Λιγκ της Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάνστεστερ Σίτυ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τότεναμ και αναμένεται φοβερό παιχνίδι. Ντέρμπι έχουμε και στην Σερί Α΄ με την Ίντερ να αντιμετωπίζει την Μίλαν.

ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ (20:30)

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πήρε κυριολεκτικά φωτιά και είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από 42 βαθμούς και προσπαθούν να μειώσουν όσο πιο πολύ μπορούν την διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ (47 βαθμούς), πριν εισέλθουμε στα πλέι-οφ εκεί θα κριθούν τα πάντα. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση είναι πανέτοιμοι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους μέσα στην κατάμεστη Τούμπα που πάντα αποτελεί μεγάλο όπλο για τον ΠΑΟΚ. Είναι γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δείχνουν να επιστρέφουν με δυναμική στην διεκδικήση του τίτλου. Πάνω-κάτω τα ίδια συμβαίνουν και με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να ξεκίνησε νωθρά τον φετινό μαραθώνιο, αλλά με την έλευση του Μίτσελ η ομάδα βελτιώθηκε και εάν καταφέρει να φύγει με το διπλό απόψε, τότε θα την βοηθήσει πάρα πολύ για τη συνέχεια.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ (18:30)

Προ ημερών στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, η Τότεναμ προγήθηκε στο ημίχρονο με 0-2 εκτός έδρας και στην επανάληψη η ομάδα του Πεκ Γκουαρδιόλα έφερε τα πάνω-κάτω για ακόμα μία φορά και επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-2. Απόψε οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν την ρεβάνς κόντρα στους πρωταθλητές. Αναμένεται φοβερό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο εκ φύσεως επιιθετικές ομάδες. Καίγονται για τη νίκη και οι δύο αντιπάλοι και το αποτέλεσμα τους θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

***Στο ντέρμπι του Μιλάνου η Ίντερ υποδέχεται την Μίλαν. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με στόχο την κατάκτηση του τίτλου αλλά όπως φαίνεται η Νάπολι θα τους χαλάσει τα σχέδια. Η Ίντερ βρίσκεται στην 2η θέση (40 β.) με 13 βαθμούς διαφορά από τους πρωτοπόρους και η Μίλαν στην 5η με συγκομιδή 38 βαθμών. Οι ομάδες ου Μιλάνου φαίνεται θα παλέψουν για ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ