Δημοσίευση

Κυριακή γεμάτη ποδοσφαιρική δράση!

Κυριακή γεμάτη ντέρμπι και πολύ κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια. Αρχίζοντας από τα δικά μας ο αναγεννημένος Απόλλωνας υποδέχεται τον επίσης φορμαρισμένο Άρη στο ντέρμπι της Λεμεσού. Στο δεύτερο ματς της ημέρας η Ομόνοια υποδέχεται την Πάφο. Μην ξεχνάμε ότι σε λίγες μέρες θα τα ξαναπούνε οι δύο ομάδες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στην Σούπερ Λιγκ της Ελλάδας έχουμε το ντέρμπι των Δικεφάλων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Στα άλλα δύο ματς ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί κόντρα στον Βόλο, όπως και ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Νιουκάστλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΦΟΣ FC (18:00)

Το μυαλό όλων στο στρατόπεδο της Ομόνοιας είναι αποκλειστικά στραμμένο στους δύο ημιτελικούς κόντρα στην σημερινή τους αντίπαλο. Από την άλλη η Πάφος διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και μέσω του πρωταθλήματος για αυτό τον λόγο θα ψάξει το διπλό μέσα στο ΓΣΠ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΡΗΣ (19:00)

Τίθενται αντιμέτωπες οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος πριν από την διακοπή. Αναμένουμε το πώς θα παρουσιαστούνε με την επανέναρξη των υποχρεώσεων τους. Πάντως «καίγονται» και οι δύο για νίκη. Οι μεν γηπεδούχοι για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για ευρωπαϊκό εισιτήριο και οι δε φιλοξενούμενοι για να διεκδικήσουν ακόμα και τον τίτλο του πρωταθλητή. Αναμένεται ματσάρα στο νέο στάδιο της Λεμεσού το οποίο θα είναι κατάμεστο.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30)

Μεγάλο ντέρμπι δικεφάλων για τα πλέι-οφ του Πρωταθλητή στην Ελλάδα. Με νίκη οι γηπεδούχοι μπαίνουν για καλά στο κόλπο του τίτλου και από την άλλη εάν οι φιλοξενούμενοι αποδράσουν με το διπλό από την κατάμεστη Τούμπα, τότε αυξάνουν κατά πολύ και τις πιθανότητες τους να στεφθούν πρωταθλητές την φετινή χρονιά