Δημοσίευση

Κυριακή με ματσάρες Άρσεναλ-Μάνστεστερ Γιουνάϊτεντ και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (Όλο το πρόγραμμα και αναλύσεις)

Κυριακή με πολύ μεγάλα παιχνίδια κυρίως σε Πρέμιερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ. Τα φώτα λοιπόν σήμερα είναι στραμμένα στο σούπερ ντέρμπι στην Αγγλία ανάμεσα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ και την αναγεννημένη Μάνστεστερ Γιουνάϊτεντ. Εάν καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές του Μικέλ Αρτέτα να κερδίσουν και την φορμαρισμένη ομάδα του Έρικ Τεν Χάαγκ, τότε κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για να επιστρέψουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, εκεί που δεν το περίμενε σχεδόν κανείς την φετινή περίοδο. Ντέρμπι είχαμε μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο στην Ελλάδα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και απόψε τα λένε για τον θεσμό του πρωταθλήματος με γηπεδούχο τους πρωτοπόρους. Αναμένεται ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της περασμένης Τετάρτης όπου ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα πρόκρισης, κερδίζοντας με 2-0 τον ΠΑΟ.

Εντός συνόρων τώρα, έχουμε σήμερα άλλες δύο αναμετρήσεις στα πλαίσια της 2οης αγωνιστικής. Το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Ακρίτα και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί και στο “Αμμόχωστος” με τη Νέα Σαλαμίνα να φιλοξενεί την αναγεννημένη Ομόνοια.

ΑΠΟΕΛ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (17:00)

Με εντυπωσιακό τρόπο προκρίθηκε και στον θεσμό του Κυπέλλου το ΑΠΟΕΛ. Επικράτησε με 4-2 του Άρη και έκλεισε θέση στην 8άδα. Βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι “γαλαζοκίτρινοι” και δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν και τους δύο εγχώριους τίτλους την φετινή χρονιά. Είναι το σούπερ φαβορί κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας και εάν παίξουν με σοβαρότητα ενδέχεται να συνεχίσουν στις επιτυχίες.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο την φετινή χρονιά η Νέα Σαλαμίνα. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε εκτός έδρας την Δόξα με 0-1 και ελπίζει ακόμα και για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει απόψε να κερδίσει την Ομόνοια για να αυξήσει τις πιθανότητες της, αλλιώς το έργο της θα γίνει ιδιαίτερα δύσκολο για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην καλύτερη τους αγωνιστική κατάσταση αυτή την χρονιά και δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα εκτός από το διπλό για να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους και να βλέπουν προς τα πάνω. Να αναφέρουμε ότι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Νέας Σαλαμίνας.