Δημοσίευση

Κυριακή με σούπερ ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια και ΠΑΟ-ΑΕΚ…

Σούπερ ντέρμπι θα διεξαχθεί την Κυριακή (11 Σεπτεμβρίου) στο Τσίρειο Στάδιο (19:00). Ο πρωταθλητής Απόλλωνας θα υποδεχθεί την Κυπελλούχο Ομόνοια στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα αλλά προβλημάτισαν με την παρουσία τους. Οι μεν «γαλάζιοι» εξήλθαν ισόπαλοι (0-0) εκτός έδρας με την Βαντούζ και οι δε «πράσινοι» ηττήθηκαν με το βαρύ 0-3 εντός έδρας από την Σερίφ Τιρασπόλ.

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ (21:30)

Μεγάλο ματς έχουμε και στην Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ματς… που θυμίζει το ένδοξο παρελθόν των δύο ομάδων που δείχνουν να ξεπερνούν την κρίση τους και να παρουσιάζονται έτοιμες για μεγάλα πράγματα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους από την αρχή του πρωταθλήματος και εάν τον πράξουν στέλνουν ηχηρά μηνύματα για τον… τίτλο. Το ίδιο θέλει να πράξει και η ΑΕΚ που μετρά 2 νίκες μέχρι στιγμής και 1 ήττα από τον Βόλο.

Επισκεφτείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία και επωφεληθείτε από τις υψηλότερες αποδόσεις στην Κυπριακή αγορά!

Δείτε όλα τα ματς και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ