Δημοσίευση

Κυριακή με σούπερ ντέρμπι σε Κύπρο, Αγγλία και Ιταλία...

Κυριακή γεμάτη ντέρμπι και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αρχίζουμε από τα δικά μας. Η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΚ και ο Απόλλωνας την Πάφο. Στο τρίτο ματς της βραδιάς η Ανόρθωση είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην ΑΕΖ εντός έδρας.

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε το μεγάλο ματς του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάϊτεντ και Σίτι. Μην βλέπετε τον βαθμολογικό πίνακα και σε τέτοιου είδους ματς δεν παίζει κανένα ρόλο.

Ματσάρες και στο Καμπιονάτο με Ίντερ-Ρόμα και Νάπολι-Μίλαν…

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ (18:00)

Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο ΓΣΠ. Οι δύο ομάδες έδειξαν μετά την διακοπή, ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο και κυρίως οι γηπεδούχοι που επικράτησαν στο ντέρμπι εκτός έδρας της Πάφου. Ο νικητής στο αποψινό ντέρμπι, παίρνει τεράστια δυναμική και ψυχολογία για τη συνέχεια. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν φέτος με στόχο το πρωτάθλημα. Εάν θέλουν τουλάχιστον να το διεκδικήσουν, πρέπει να κερδίζουν στα ντέρμπι…

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΑΦΟΣ (19:00)

Την δεδομένη στιγμή ο Απόλλωνας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς άλλαξε πολλά στους «γαλάζιους» που δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Από την άλλη η Πάφος και πάλι τα ίδια. Ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες αλλά στα τελευταία ματς… απογοητεύει. Στο τελευταίο ντέρμπι ηττήθηκε εντός από την Ομόνοια. Το αρνητικό είναι ότι δεν σκοράρει κιόλας. Το μομέντουμ την δεδομένη στιγμή, δείχνει Απόλλωνα, αλλά την Πάφο δεν μπορείς να την ξεγράψεις.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΕΖ (19:00)

Σούπερ φαβορί η Ανόρθωση αλλά αυτό τον τίτλο θα πρέπει να τον αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Η ΑΕΖ έκανε πολλές ζημιές τη φετινή περίοδο και δεν σηκώνει καμία υποτίμηση. Μια σοβαρή και πειθαρχημένη «Κυρία» όμως δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και ενδέχεται να πάρει ακόμα μία νίκη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (17:30)

Οι δύο ομάδες ποιοτικά κυρίως δεν συγκρίνονται. Μπορεί οι γηπεδούχοι να προέρχονται από δύο σερί νίκες αλλά στο αποψινό ντέρμπι η Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί. Δεν είναι καθόλου τυχαίες και οι αποδόσεις της για το διπλό στο 1.69. Σε τέτοιου είδους ματς όμως παίζουν και κυρίως άλλα πράγματα ρόλο και όχι μόνο η βαθμολογία. Κάποια στιγμή η Γιουνάϊτεντ θα κάνει και ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Η Σίτι το γνωρίζει και θα πάει πλήρως υποψιασμένη.

ΙΝΤΕΡ-ΡΟΜΑ (19:00)

Η φετινή Ίντερ φτιάχτηκε φέτος για να κατακτήσει το Καμπιονάτο. Σοβαρή, δημιουργική και πειθαρχημένη ομάδα. Πολύ ανώτερη από πέρσι που έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρόμα τώρα του Ζοσέ Μουρίνιο, ακόμα ψάχνεται και θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αν θέλει να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη εξάδα.

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ (21:45)

Αθόρυβα, αθόρυβα… οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται και πάλι στα ψηλά σκαλοπάτια. Σίγουρα το να κατακτήσουν και φέτος το πρωτάθλημα, φαντάζει πολύ δύσκολο, αλλά θα παλέψουν για να εισέλθουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Από την άλλη η φετινή Μίλαν, δείχνει πολύ πιο ώριμη και σαφώς βελτιωμένη σε σύγκριση με την περσινή χρονιά. Έχει τα φόντα να διεκδικήσει το Καμπιονάτο και εάν θέλει μάλιστα να το κατακτήσει, θα πρέπει να κερδίζει σε ντέρμπι όπως το αποψινό.