Δημοσίευση

Κυριακή με σούπερ ντέρμπι συντροφιά με την "ΒοοkieCo": ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, Φιορεντίνα-Ίντερ και Λάτσιο-Νάπολι- Το διπλό του Άρη Λεμ. και τα φαβορί σε παρολί...

Σημαντικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει η σημερινή μέρα. Δεσπόζει φυσικά το σούπερ ντέρμπι στην Ελλάδα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Στα δικά μας, ο Οθέλλος υποδέχεται την ΑΕΛ και μιλάμε για σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο δεύτερο ματς της βραδιάς, τα λέμε και πάλι Εθνικός και Άρης, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα.

Σημαντικά παιχνίδια και στο Καμπιονάτο με Λάτσιο-Νάπολι και Φιορεντίνα-Ίντερ…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΘΕΛΛΟΣ-ΑΕΛ (17:00)

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα για τις δύο ομάδες, μιλάμε για πολύ σημαντικό παιχνίδι. Με νίκη οι γηπεδούχοι, αυξάνουν τις πιθανότητες τους για παραμονή και οι φιλοξενούμενοι θα ξεφύγουν από επικίνδυνα… μονοπάτια, αλλιώς το έργο τους θα γίνει δυσκολότερο στη συνέχεια.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ-ΑΡΗΣ (19:00)

Μέσα σε λίγες μέρες τα λένε για δεύτερη φορά οι δύο ομάδες και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο. Αυτή την φορά όμως το παιχνίδι είναι για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

ΛΑΤΣΙΟ-ΝΑΠΟΛΙ (19:00)

Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα του Καμπιονάτο. Η διαφορά των δύο βαθμών μεταξύ τους, δείχνει ότι και οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Πάντως, και στον αγώνα του πρώτου γύρου η Λάτσιο κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 και αυτό θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΙΝΤΕΡ (21:45)

Πολύ δύσκολη έξοδος για την Ίντερ που διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά. Για να μπορέσει όμως να το κατακτήσει, θα πρέπει να δείχνει χαρακτήρα και να κερδίζει τέτοιους αγώνες σαν τον αποψινό. Το έργο της όμως δεν είναι εύκολο, κόντρα σε μια Φιορεντίνα που παλεύει για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30)

Μιλάμε για σούπερ ντέρμπι. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή της Σούπερ Λιγκ και θα διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Από κοντά ακολουθούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, αλλά οι πλείστοι λένε ότι ΠΑΟΚ και ΠΑΟ έχουν ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Στο ματς του πρώτου γύρου, το οποίο ήταν συγκλονιστικό, οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό (2-2). Επίσης το αποψινό ντέρμπι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και αυτό θα πρέπει να το έχουμε στα υπόψη μας.