Δημοσίευση

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον σε FA Cup και Copa del Rey- Σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή ανάμεσα σε Μάϊντζ-Ούνιον Βερολίνου (Φαβορί και επιλογές στην "ΒοοkieCo")

Λιγοστά αλλά με αρκετό ενδιαφέρον τα σημερινά ματς σε FA Cup, Μπουντεσλίγκα, Copa del Rey και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΑΙΝΤΖ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (19:30)

Εξ αναβολής παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και είναι αρκετά σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για αποφυγή του υποβιβασμού. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι πιο κάτω από τους φιλοξενούμενους, αλλά στον αποψινό αγώνα είναι το φαβορί στις στοιχηματικές αγορές.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΤΣΕΛΣΙ (22:00)

Με αρκετό ενδιαφέρον αναμένεται ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες με φάρο… την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Cup. Το 0-0 στον πρώτο αγώνα, άφησε ανοικτούς λογαριασμούς και θα γίνει μεγάλη μάχη και απόψε για το ποια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Μπορεί η Τσέλσι να έχει το όνομα… αλλά η φετινή Άστον Βίλα δείχνει καλύτερη ομάδα από τους «μπλε» και δεν είναι τυχαίο ότι είναι και το φαβορί για νίκη.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:30)

Πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Copa del Rey. Nα σημειώσουμε ότι είναι διπλά τα ματς και θα υπάρξει επαναληπτικός στα τέλη του μήνα (29/2) στην έδρα της Μπιλμπάο.