Δημοσίευση

Ματς που κρίνουν πολλά σε Κύπρο, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1΄

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων και η αγωνία βρίσκεται στα ύψη σε όλα τα επίπεδα. Μετά την αναπάντεχη ήττα της Δόξας απέναντι στον Ακρίτα έχουν διαμορφωθεί νέα δεδομένα για την διαβάθμιση και το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Δόξα παίρνει ιδιαίτερη σημασία.

Το σημερινό μενού περιλαμβάνει επίσης πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα, Λιγκ 1 και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ (19:00)

Εκεί που η παραμονή ήταν σχεδόν τελειωμένη για την Δόξα οι τελευταίες τέσσερις συνεχόμενες ήττες και το γεγονός ότι στα τελευταία έξι παιχνίδια δεν κατάφερε να κερδίσει την έφεραν σε δυσμενή θέση. Το σημερινό ματς κόντρα στον ήδη υποβαθμισμένο Ολυμπιακό είναι τελικός.

ΚΑΝΤΙΘ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (22:00)

Κρίσιμο παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για παραμονή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Έχουν αμφότερες 35 βαθμούς και βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σπουδαιότητα της αναμέτρησης.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30)

Πολύ καλό πρωτάθλημα πραγματοποιούν την φετινή χρονιά οι δύο ομάδες που είναι κοντά στο να εξασφαλίσουν θέση στην πρώτη εξάδα που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 56 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν στην 6η με 49. Θα γίνει μεγάλη μάχη στην φετινή Μπουντεσλίγκα για πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα και σε ποιες θέσεις φυσικά.

ΛΥΟΝ-ΜΟΝΑΚΟ (22:00)

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για είσοδο στην πρώτη εξάδα παίζει απόψε η Λυόν που δεν πραγματοποιεί και την καλύτερη φετινή πορεία. Το έργο των γηπεδούχων είναι ιδιαίτερα δύσκολο κόντρα στην Μονακό που προσπαθεί να διατηρηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας μέχρι το τέλος.