Δημοσίευση

Μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ... (Όλο το πρόγραμμα)

Συνεχίζεται η δράση μεσοβδόμαδα σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη. Αρχίζοντας από την Αγγλία, τα βλέμματα κυρίως είναι στραμμένα στο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ που παλεύουν για μία θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ενδιαφέρον παιχνίδι και το Έβερτον-Νιουκάστλ, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για νίκη με στόχο την παραμονή και τους «ανθρακωρύχους» για να κάνουν ακόμα ένα βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου…

Στην Ισπανία η ιστορική Βαλένθια κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην Βαγιαδολίδ.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:15)

Πολύ σημαντική αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον με φάρο… το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (21:45)

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μία από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία τους. Πλέον κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό και θα πρέπει να ψάξουν βαθμούς σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια αλλιώς το έργο τους θα γίνει πολύ δυσκολότερο. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι που στοχεύουν στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (20:30)

Άλλη μια ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως είναι η Βαλένθια που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Οι «νυχτερίδες» καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν αρκετούς βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με στόχο να παραμείνουν στην κατηγορία. Ένα παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσουν είναι και το αποψινό κόντρα στην Βαγιαδολίδ που και αυτή υπό προϋποθέσεις μπορεί να μπλέξει.