Δημοσίευση

Μεγάλα ντέρμπι Πάφος-Άρης και Χιρόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης με σούπερ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo" - Τα φαβορί της βραδιάς σε σύστημα με παρολί...

Φουλ δράση απόψε σε Κύπρο, Ελλάδα, Ισπανία και όχι μόνο…

Αρχίζοντας από δικά μας, το μενού περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα σε Πάφο και Άρη.

Σούπερ ντέρμπι θα διεξαχθεί και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η απίστευτη Χιρόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός υποδέχονται Βόλο, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα και είναι τα φαβορί για νίκη. Εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λαμία.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΠΑΦΟΣ-ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (19:00)

Οι δύο νέες δυνάμεις στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου, αναμετρώνται μεταξύ τους. Στοχεύουν αμφότερες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα έκαναν αρκετές γκέλες και έτσι βρέθηκαν έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή. Μοιράζονται τώρα την 4η θέση με 32 βαθμούς. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σημαντικότητα του αποψινού ντέρμπι.

ΟΘΕΛΛΟΣ-ΑΕΚ (19:00)

Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ που θέλει να πανηγυρίσει φυσικά την τέταρτη της σερί νίκη και να συνεχίσει την αντεπίθεση της. Οι γηπεδούχοι είναι σκληρό καρύδι για όλους. Προέρχονται από νίκη με ανατροπή μάλιστα κόντρα στον Εθνικό και θα προσπαθήσουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (19:00)

Επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα που καίγεται μάλιστα περισσότερο για βαθμούς είναι ο Εθνικός για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ πιο πάνω και θα παλέψουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Είναι δύσκολο το εγχείρημα, αλλά θα το προσπαθήσουν. Είτε το πετύχουν, είτε όχι κανείς δεν θα πει τίποτα για τη Νέα Σαλαμίνα που και φέτος κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία με βάση τα οικονομικά της δεδομένα.

ΧΙΡΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30)

Αυτό και εάν είναι σούπερ ντέρμπι. Η εκπληκτική φέτος Χιρόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα με μία ενδεχόμενη νίκη απόψε, τότε αυξάνουν την διαφορά στους 10 βαθμούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης που ακολουθεί στην 3η θέση. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη, αλλιώς το έργο τους θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο