Δημοσίευση

Μεγάλο φαβορί η Πάφος για πρόκριση, το εξ αναβολής Δόξα-Νέα Σαλαμίνα και φουλ δράση για το FA Cup Αγγλίας

Συνεχίζεται η δράση και αυτή την εβδομάδα για τον θεσμό του Κυπέλλου Κύπρου και σήμερα διεξάγεται ένα παιχνίδι. Η Πάφος υποδέχεται τον Ακρίτα και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι σε αυτή την φάση τα παιχνίδια είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί ημίωρη παράταση και εάν δεν υπάρξει νικητής οδηγούμαστε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι. Φουλ δράση έχουμε και στο FA Cup Αγγλίας όπου θα δείτε πιο κάτω αναλυτικά όλα τα ματς για τον συγκεκριμένο θεσμό.

ΠΑΦΟΣ FC- ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (19:00)

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι έχουμε σούπερ φαβορί που είναι η Πάφος. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όποιους ποδοσφαιριστές και εάν επιλέξει ο Χένινγκ Μπεργκ έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στον Ακρίτα που πρωταρχικός του στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Μία σοβαρή και πειθαρχημένη Πάφος θα θελήσει να καθαρίσει την πρόκριση στα 90 λεπτά. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν τα καταφέρει.

ΔΟΞΑ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (19:00)

(Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει χθες βράδυ, αλλά λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, προγραμματίστηκε να διεξαχθεί σήμερα)

Πολύ σημαντικό παιχνίδι κυρίως για τους γηπεδούχους που καίγονται για νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού. Απόψε θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας ο νέος προπονητής Βίκτορ Μπασάντρε και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια που θα καταβάλει και αυτός για να σωθεί η Δόξα. Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Την περασμένη εβδομάδα έριξε τέσσερα γκολ στην ΑΕΚ και την απέκλεισε από το Κύπελλο. Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο για να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη εξάδα αλλά θα αγωνίζονται χωρίς άγχος και ότι βγει. Πλέον η ομάδα του Σάββα Πουρσαιτίδη θα ρίξει το μεγαλύτερο της βάρος στον θεσμό του Κυπέλλου που δείχνει ότι μπορεί να φτάσει σε μεγάλη διάκριση τη φετινή χρονιά. Ήδη η Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε με στόχο την παραμονή και με βάση τα δεδομένα μας δεν πρόκειται να κινδυνέψει.