Δημοσίευση

Μεγάλο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ με αμέτρητες επιλογές στην "ΒοοkieCo"- Φουντώνει η μάχη για παραμονή με κρίσιμα ματς Εθνικός-ΑΕΖ και Οθέλλος -Δόξα!

Με άλλες τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 23η αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος, το οποίο εξελίσσεται με τεράστιο ενδιαφέρον και τη φετινή χρονιά. Δεσπόζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Τα άλλα δύο ματς είναι κρίσιμα για την υπόθεση παραμονή: Εθνικός Άχνας-ΑΕΖ και Οθέλλος-Δόξα.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ (19:00)

Μπορεί να χαρακτηριστεί και σούπερ ντέρμπι το συγκεκριμένο ματς. Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στην κορυφή, αλλά η ΑΕΚ προέρχεται από ένα απίστευτο σερί και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος την δεδομένη στιγμή. Εκεί που πάλευε για είσοδο στην πρώτη εξάδα, μπορεί με διπλό απόψε να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Είναι παιχνίδι που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ-ΑΕΖ (19:00)

Οι δύο ομάδες παλεύουν για παραμονή στην κατηγορία και πάντοτε τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι κρίσιμα και σημαντικά για πολλούς λόγους. Με ενδεχόμενη νίκη ο Εθνικός, ξεφεύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και βάζει παράλληλα δυσκολότερα στην ΑΕΖ. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλό σύνολο και εννοείται θα παλέψουν μέχρι το τέλος για αποφυγή του υποβιβασμού.

ΟΘΕΛΛΟΣ-ΔΟΞΑ (19:00)

Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την κάτω ζώνη. Εκεί που ήταν ξεγραμμένη η Δόξα… κέρδισε Πάφο, Άρη και Ανόρθωση φέρνοντας τα κάτω-πάνω στην υπόθεση παραμονή. Είναι και πάλι δύσκολη η αποστολή της, αλλά αυτές οι νίκες της έδωσαν δικαίωμα να το πιστέψει. Aπό την άλλη οι γηπεδούχοι με νίκη στέλνουν το μήνυμα ότι μπορούν και αυτοί να παραμείνουν στην κατηγορία

ΡΟΜΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ (21:45)

Αν θέλει να υλοποιήσει τον στόχο της πρώτης εξάδας η Ρόμα, παιχνίδια σαν το αποψινό επιβάλλεται να τα κερδίζει. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σερί ήττες και παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00)

Eίναι αλήθεια ότι οι γηπεδούχοι είναι ένα κλικ καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη. Με ενδεχόμενη νίκη η Ράγιο, ξεφεύγει κατά πολύ από την επικίνδυνη ζώνη και θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της Σεβίλλης που ακόμα ψάχνεται…