Δημοσίευση

Μεγάλο Σάββατο με φουλ ποδοσφαιρική δράση σε όλη την Ευρώπη!

Μεγάλο Σάββατο, χωρίς φυσικά αγωνιστική δράση σε Κύπρο και Ελλάδα. Στην υπόλοιπη Ευρώπη όμως η δράση συνεχίζεται κανονικά και η αγωνία ανεβαίνει όσο φτάνουμε προς το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

Αρχίζοντας από την Πρέμιερ Λιγκ η δεύτερη στην βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την απογοητευτική φέτος Λέστερ που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Φοβερό παιχνίδι αναμένεται και ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Νιουκάστλ. Οι γηπεδούχοι με νίκη ελπίζουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα και οι φιλοξενούμενοι για σφραγίσουν θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Δύσκολη έξοδος για την Νουκάστλ..

Στην Λιγκ 1 έχουμε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Παρί και Λανς. Η διαφορά των δύο είναι στους 6 βαθμούς. Με νίκη οι Παριζιάνοι αγκαλιάζουν και τον φετινό τίτλο αλλά και με ισοπαλία διατηρούν απόσταση ασφαλείας. Με διπλό όμως η Λανς βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα..

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Αθλέτικ Μπιλμπάο εάν θέλει να ελπίζει για είσοδο στην πρώτη εξάδα θα πρέπει να κερδίσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ που και αυτή διεκδικεί εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Μπουντεσλίγκα τώρα Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ έχουν τον πρώτο λόγο για νίκη με τους πρωτοπόρους να έχουν φυσικά πολύ πιο εύκολο έργο. Οι «Βαυαροί» υποδέχονται στην Χοφενχάϊμ ενώ η δεύτερη στην βαθμολογία Ντόρτμουντ παίζει εκτός με την Στουτγκάρδη που κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Στην Σερί Α΄ η Μπολόνια υποδέχεται την Μίλαν σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι..