Δημοσίευση

Μπορεί για ανατροπή ο ΠΑΟ κόντρα στον ΠΑΟΚ; Ματσάρες και στο Copa del Rey

Πολύ μεγάλα παιχνίδια έχουμε σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδας και για το Copa del Rey στην Ισπανία. Επίσης αγωνιστική δράση και για το πρωτάθλημα Ολλανδίας που φέτος εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον και ενδέχεται αυτό να κρατήσει μέχρι τέλους.

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (19:30)

Τον αέρα του Παναθηναϊκού για τα καλά πήρε ο ΠΑΟΚ που στα τελευταίο δύο παιχνίδια η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει δύο καθαρές νίκες. Στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου που έγινε προ ημερών στην Τούμπα οι “ασπρόμαυροι” επικράτησαν με 2-0 και έχουν τεράστιο προβάδισμα απόψε στον επαναληπτικό της Λεοφόρου για την πρόκριση. Επίσης την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΟΚ απέδρασε με το διπλό από την Αθήνα κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟ με νίκη 0-3. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σημαντικότητα του αποψινού αγώνα. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μετά τις συγκεκριμένες ήττες. Απόψε θα πρέπει να χρειαστεί υπέρβαση για να ανατραπεί το 0-2 του πρώτου αγώνα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ πήρε τον αέρα του ΠΑΟ και απόψε θέλει ουσιαστικά να σφραγίσει την πρόκριση για την ημιτελική φάση.

***Στο πρώτο χρονικά παιχνίδια για την προημητελική φάση η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η εκτός έδρας νίκη της στον πρώτο αγώνα με 2-1 της δίνει γερό προβάδισμα και μόνο με αυτοκτονία δεν θα βρεθεί στην ημιτελική φάση.

Για το Copa del Rey έχουμε ματσάρες. Η Βαλένθια υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ρεάλ Μαδρίτης την Ατλέτικο Μαδρίτης. Να σημειώσουμε ότι τα παιχνίδια είναι μονά για τον συγκεκριμένο θεσμό.