Δημοσίευση

Mundial: Συνέχεια στην φάση των 16 με Ιαπωνία-Κροατία, Βραζιλία-Ν.Κορέα

Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» στο Μουντιάλ του Κατάρ. Απόψε θα ξέρουμε άλλες δύο ομάδες που θα κλείσουν θέση στους “8” του Μουντιάλ. Ολλανδία, Αργεντινή, Γαλλία και Αγγλία ήδη βρίσκονται στα προημιτελικά.

Aρχικά η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία σε ένα ζευγάρι που δεν υπάρχει φαβορί και ακολούθως η Βραζιλία για να περάσει στην επόμενη φάση θα πρέπει να ξεπεράσει το εμποδιο της Νότιας Κορέας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στο Μουντιάλ:

Ιαπωνία-Κροατία (17:00)

Είναι γεγονός ότι η Κροατία είναι πιο έμπειρη και ίσως ποιοτικότερη ομάδα από τους Ιάπωνες όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση φαβορί, κάτι που το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Θα πρέπει να βελτιωθούν για να μπορέσουν να κλείσουν θέση στους “8”. Η Ιαπωνία είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής του Μουντιάλ και δεν είναι καθόλου τυχαία που κέρδισαν Γερμανία και Ισπανία, ομάδες ουσιαστικά καλύτερες από την Κροατία.

Βραζιλία-Νότια Κορέα (21:00)

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι υπάρχει φαβορί και είναι η “Σελεσάο”. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Μπορεί η Βραζιλία να μην έχει στην διάθεση της τους Ζεσούς, Τέλες και αμφίβολους για απόψε τους Νειμάρ και Σάντρο, αλλά έχει στο ρόστερ της πλειάδα εξαιρετικών ποδοσφαιριστών που όποιους επιλέξει ο κόουτς Τίτε, μπορεί να τους αντικαταστήσουν επάξια. Η Νότια Κορέα δεν θα παραδοθεί αμαχητί και θα παλέψει για νέα σούπερ έκπληξη, όπως έκανε προ ημερών και άφησε εκτός την Ουρουγουάη. Στο τέλος και να μην τα καταφέρει, εδώ που έφτασε η Ν.Κορέα αποτελεί από μόνο του μεγάλη έκπληξη…