Δημοσίευση

Νίκη με χάντικαπ για το ΑΠΟΕΛ στο 2.00 στην "ΒοοkieCo"- Όλη η υπόλοιπη δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ...

Στην μάχη της Ευρώπης ρίχνεται απόψε και το ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές ξεκινάνε την προσπάθεια τους από τον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και το ταξίδι τους θα αρχίσει με αντίπαλο την Πετροκούμπ Μολδαβίας. Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης… οι «γαλαζοκίτρινοι» ήδη εξασφαλίζουν θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Το αποψινό μενού περιλαμβάνει άλλα δώδεκα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεσπόζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντιναμό Κιέβου και Παρτιζάν αλλά και της Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΠΟΕΛ-ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ (20:00)

Την Πετροκούμπ θα βρει στον ευρωπαϊκό του δρόμο το ΑΠΟΕΛ. Οι Μολδαβοί επικράτησαν με 1-0 της Ορνταμπάσι εντός έδρας και σε συνδυασμό με τον 0-0 στο Καζακστάν πήραν την πρόκριση για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές μας είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στην Πετροκούμπ και απόψε έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικό βήμα πρόκρισης.

ΣΤΕΑΟΥΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (20:00)

Η Στεάουα Βουκουρεστίου είχε εξασφαλίσει την πρόκριση ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην SS Virtus, με το εκτός έδρας 7-1. Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους... ζευγάρωσε τις νίκες της, κερδίζοντας και στην ρεβάνς με 4-0 και πανηγύρισε την πρόκριση στον β προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικό σκορ 11-1. Εκεί όπου την περιμένει πολύ δυσκολότερο έργο, απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Φαβορί για νίκη απόψε οι γηπεδούχοι.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (21:30)

Ξεκάθαρο φαβορί η Φενέρ στο συγκεκριμένο ζευγάρι!