Δημοσίευση

O Απρίλιος μπαίνει με σούπερ ματσάρες...!

Καλό μήνα να ευχηθούμε σε όλους και ο Απρίλιος μπαίνει με σούπερ ματσάρες. Στην Μπουντεσλίγκα η δεύτερη στην βαθμολογία Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την πρωτοπόρο στην βαθμολογία Μπορούσια Ντόρτμουντ στον απόηχο της απρόσμενης αποδέσμευσης του προπονητή των «Βαυαρών» Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τον οποίο αντικατέστησε ο Τόμας Τούχελ.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ που μπορεί να μην διεκδικεί φέτος το πρωτάθλημα, αλλά δεν παύει να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους.

Στα δικά μας έχουμε δύο παιχνίδια για το γκρουπ της Διαβάθμισης. Η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό και η ΑΕΛ τον Ακρίτα Χλώρακας.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (19:30)

Από την αρχή στα πολύ δύσκολα και στα βαθιά ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός κόουτς αντικατέστησε προ ημερών τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο των «Βαυαρών», σε μια απόφαση που εξέπληξε ακόμα και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πλέον θα φανεί στην πορεία εάν έπραξαν σωστά ή λανθασμένα οι ιδιοκτήτες της Μπάγερν Μονάχου. Στο αγωνιστικό το ντέρμπι κόντρα στην πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι κρίσιμο. Σε περίπτωση που ηττηθούν οι γηπεδούχοι, τότε οι φιλοξενούμενοι θα μεγαλώσουν την διαφορά στους 4 βαθμούς, εξέλιξη που τους μετατρέπει και σε φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Μπουντεσλίγκα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (14:30)

Μεγάλο παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ το οποίο θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μην αυξηθεί η διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ θα ψάξει το διπλό που θα αυξήσει τις πιθανότητες για ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα περίοδο. Σίγουρα οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους φιλοξενούμενους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν και εύκολο έργο.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (16:30)

Σίγουρα η μεγαλύτερη πίεση βρίσκεται στους φιλοξενούμενους. Η Καρμιώτισσα παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό με βάση τα βαθμολογικά μας δεδομένα. Αντίθετα οι «μαυροπράσινοι» αν θέλουν να ελπίζουν για παραμονή θα πρέπει να αποδράσουν με το διπλό από την Λεμεσό.