Δημοσίευση

Ο άσσος της ΑΕΚ Λάρνακας με συνδυασμούς, το 2-3 γκολ στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ και τα υπόλοιπα ντέρμπι της βραδιάς (Απίστευτα μπόνους και αποδόσεις)

Κυριακή γεμάτη ντέρμπι που ενδέχεται να κρίνουν πολλά και θα αρχίσουμε φυσικά από τα δικά μας. Δύο στροφές πριν το τέλος και φαίνεται ότι θα γίνει μεγάλη μάχη για τον πρωταθλητή αλλά και τις θέσεις 3-4. Διεξάγονται σήμερα τρία σούπερ ντέρμπι που όλα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον με βάση τα πιο πάνω δεδομένα.

Μεγάλο παιχνίδι και στην Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Τα ντέρμπι της ημέρας συνεχίζονται και στην Πρέμιερ Λιγκ με το Τότεναμ-Άρσεναλ, αλλά και στο Καμπιονάτο με το ματς Νάπολι-Ρόμα.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ (16:00)

Δύσκολη αποστολή για την Άρσεναλ στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου. Η Τότεναμ είναι πολύ καλή ομάδα και στοχεύει για είσοδο στην πρώτη τετράδα. Φαίνεται κλείδωσε την 5η θέση, αλλά θέλει κάτι περισσότερο.

ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (19:00)

Όλα δείχνουν ότι ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι ποια ομάδα από τις δύο θα βολεύεται και με ισοπαλία. Στο σημερινό ματς η ΑΕΚ είναι το σούπερ φαβορί κόντρα σε μια Ανόρθωση που τα παράτησε και αντιμετωπίζει απίστευτα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα.

ΑΡΗΣ-ΠΑΦΟΣ (19:00)

Ξέμεινε από δυνάμεις ο περσινός πρωταθλητής και πλέον παλεύει για να καταλήξει τουλάχιστον στην 4η θέση που εάν η Ομόνοια κατακτήσει το Κύπελλο, τότε η 4η θέση οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ. Για να το πετύχει όμως αυτό ο Άρης θα πρέπει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και παράλληλα στις νίκες. Απέναντι του η ψυχωμένη και αναγεννημένη Πάφος που με διπλό… τον προσπερνάει στην βαθμολογία και πάει αυτή στην 4η θέση

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Καθοριστικής σημασίας το «αιώνιο» ντέρμπι με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Με άσσο η Ομόνοια κλειδώνει ουσιαστικά την 3η θέση και παράλληλα είναι και το πρεστίζ στην μέση κόντρα στο ΑΠΟΕΛ που παλεύει με την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου. Εάν το ΑΠΟΕΛ συνεχίσει στο νικηφόρο σερί του, τότε θα περιμένει τους Λαρνακείς την τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ και θα πανηγυρίζει το πρωτάθλημα με δύο αποτελέσματα. Μιλάμε για πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ (19:00)

Οι περσινοί πρωταθλητές, κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης και για να έχουν ελπίδες για είσοδο στην επτάδα, επιβάλλεται να κερδίσουν την Ρόμα που και αυτή με την σειρά της θέλει έξοδο στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30)

Χάνει… λάδια και μένει σε απόσταση από την κορυφή ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε για ένα ακόμη παιχνίδι κακή εικόνα και γλίτωσε το κάζο στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι έμεινε στο 1-1 κόντρα στην αδιάφορη Λαμία. Ρεαλιστικός πλέον στόχος είναι να κλείσει θέση στην πρώτη τριάδα, γιατί για πρωτάθλημα είναι δύσκολο πλέον. Από την άλλη η ΑΕΚ έρχεται με φόρα… επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του ΠΑΟ με 3-0 και αύξησε την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς. Με ενδεχόμενο διπλό απόψε, αγκαλιάζει τον τίτλο, αλλά και με ισοπαλία πάλι έχει το πάνω χέρι.