Δημοσίευση

Ο άσσος της Αταλάντα, το 2-3 γκολ στο Οσασούνα-Βαλένθια και το (G/G) στο Τσέλσι-Έβερτον με απόδοση 4.10 στην "ΒοοkieCo"!

Λιγοστά τα ματσάκια απόψε, όπως συνηθίζεται βέβαια τις Δευτέρες αλλά το ενδιαφέρον υπάρχει, γιατί βρισκόμαστε στην τελική ευθεία…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΒΕΡΟΝΑ (21:45)

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς για να παραμείνουν στην κατηγορία.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00)

Κρίνονται πολλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τις δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο και δεν είναι άλλος από εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα η Οσασούνα θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει. Από την άλλη η Βαλένθια κυνηγάει την Ρεάλ Σοσιεδάδ και έχουν διαφορά πέντε βαθμούς. Αν δεν καταφέρει και αυτή να αποδράσει με το διπλό, τότε το έργο της θα γίνει δυσκολότερο.

ΤΣΕΛΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ (22:00)

Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ δεν καταλαβαίνουν τίποτα από αδιάφορα παιχνίδια. Το είδαμε αμέτρητες φορές και τη φετινή χρονιά. Η Τσέλσι ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά ξέμεινε από στόχους εδώ και αρκετούς μήνες. Παλεύει όμως όλα της τα παιχνίδια και αυτό θα πράξει και κόντρα στην Έβερτον που ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.