Δημοσίευση

Ο άσσος της Καντίθ με συνδυασμούς, το (G/G) στο Λιλ-Λανς και η μάχη στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας...

Μετά το διάλειμμα ελέω Εθνικών Ομάδων, επιστρέφουμε στην πραγματικότητα μας και παράλληλα μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων.

Λιγοστά τα παιχνίδια απόψε, αλλά απόψε δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι στην Γαλλία ανάμεσα σε Λιλ και Λανς. Εντός συνόρων έχουμε δύο ματσάκια για το γκρουπ της διαβάθμισης και στο ένα υπάρχει ενδιαφέρον, όπου η Δόξα υποδέχεται τον Οθέλλο.

Δράση και σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΔΟΞΑ-ΟΘΕΛΛΟΣ (19:00)

Μιλάμε για δύο προβληματικές ομάδες που δεν αποκλείεται στο τέλος της χρονιάς να πάνε αμφότερες στην δεύτερη κατηγορία. Εδώ που έχουμε φτάσει, η ισοπαλία δεν βολεύει κανένα. Ο νικητής απλά ελπίζει ακόμα για παραμονή και κυρίως εάν αυτή είναι η Δόξα.

ΛΙΛ-ΛΑΝΣ (22:00)

Πολύ σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που παλεύουν για καλύτερο πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις και φυσικά για ευρωπαϊκό εισιτήριο και σε ποια διοργάνωση θα συμμετάσχουν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 43 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 6η με 42. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σπουδαιότητα του αγώνα.

ΚΑΝΤΙΘ-ΓΡΑΝΑΔΑ (22:00)

Εάν θέλει να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Καντίθ, τέτοιου είδους παιχνίδια σαν το αποψινό επιβάλλεται να τα κερδίζει, αλλιώς δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την Γρανάδα στην Σεγούντα Ντιβιζιόν.