Δημοσίευση

Οι άσσοι της Σίτι και ΠΑΟ, το σύστημα με φαβορί στην "ΒοοkieCo" με απόδοση 6.19 και όλη η υπόλοιπη δράση...

Αρκετά και ενδιαφέροντα ματσάκια περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Απουσιάζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι, υπάρχουν πολλά φαβορί τα οποία θα αναλύσουμε και πιο κάτω…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ (19:30)

Θεωρητικά θα έπρεπε να κάναμε λόγο για μεγάλο ντέρμπι, αλλά η φετινή Τσέλσι είναι μια σκέτη απογοήτευση. Προσπάθησε να κάνει νέα αρχή με νέο προπονητή και μεταγραφές αλλά μια από τα ίδια και φέτος.

ΒΕΡΟΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (19:00)

Δύσκολη και συνάμα επικίνδυνη έξοδος για την Γιουβέντους, κόντρα σε μια Βερόνα που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αν θέλει η « Μεγάλη Κυρία» του Ιταλικού ποδοσφαίρου να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον τίτλο, τέτοιου είδους παιχνίδια, καλείται να δείχνει χαρακτήρα και να τα κερδίζει.

ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (19:30)

Άλλη μια εκτός έδρας αποστολή για την Μπαρτσελόνα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δυναμική στην έδρα της και προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ (20:30)

Αν θέλει ο ΠΑΟ να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, δεν πρέπει να πετάει βαθμούς σε τέτοια ματς και μάλιστα εντός έδρας. Η Λαμία φέτος κάνει αξιοπρόσεχτη πορεία και δεν είναι καθόλου τυχαία η πορεία της. Αν την υποτιμήσει ο ΠΑΟ, μπορεί να βρεθεί και προ εκπλήξεως.