Δημοσίευση

Οι Κυπριακές ομάδες σε ρυθμούς Ευρώπης!

Ο ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά στην «πλούσια» ιστορία του, βρίσκεται στη Σουηδία για να αντιμετωπίσει μία κορυφαία ομάδα της χώρας, την Djurgården η οποία «βαδίζει» με σταθερά «βήματα» προς την καταξίωση και στα ευρωπαϊκά «σαλόνια». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17/8, 19:45

Σε ρυθμούς Γάνδης και του πρώτου ευρωπαϊκού της χρονιάς, άρχισαν να κινούνται στην Ομόνοια, ενόψει και της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης στο Βέλγιο αυτή την Πέμπτη 18/8, 21:30 στα play-off του Europa League.

Στη Σλοβακία βρίσκεται η ΑΕΚ για να αντιμετωπίσει τη Ντνίπρο στα προκριματικά του Europa League, ένα «βήμα» πριν τους ομίλους της διοργάνωσης. Η Ουκρανική ομάδα θα δίνει τα ευρωπαϊκά της ματς, στην Σλοβακία λόγω της κρίσης με τον πόλεμο που υπάρχει στη χώρα.

Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο “Στάδιο Γ.Σ.Π” στην Λευκωσία, την Πέμπτη 18/8 στις 20:00, για τον αγώνα των play off του UEFA Europa League, και επτά ημέρες αργότερα, στις 25 Αυγούστου ταξιδεύει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη ρεβάνς.

Επισκεφτείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία και επωφεληθείτε από τις υψηλότερες αποδόσεις στην Κυπριακή αγορά!