Δημοσίευση

Οι νίκες για Άρη και ΑΠΟΕΛ με συνδυασμούς στην "ΒοοkieCo", το 2-3 γκολ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ και όχι μόνο...

Αυτό το Σαββατοκύριακο όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα.

Στην Σούπερ Λιγκ έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Σημαντικά παιχνίδια και σε κάποια με ξεκάθαρα φαβορί σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα, Σερί Α΄ και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΖ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (16:00)

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για αποφυγή του υποβιβασμού. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές, αλλά ο νικητής θα μπει με άλλο αέρα και δυναμική στα πλέι-οφ που ακολουθούν.

ΑΡΗΣ-ΑΕΛ (19:00)

Ουσιαστικά το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Οι πρωταθλητές θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να κατακτήσουν και φέτος το πρωτάθλημα. Απέναντι τους η αδιάφορη ΑΕΛ που ενδέχεται να παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

ΔΟΞΑ-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Παιχνίδι με σούπερ φαβορί φυσικά το ΑΠΟΕΛ, αλλά η Δόξα εντός έδρας έκανε πολλές ζημιές και οι φιλοξενούμενοι θα πάνε υποψιασμένοι. Είναι δεδομένο ότι ένα σοβαρό και πειθαρχημένο ΑΠΟΕΛ, εύκολα-δύσκολα ενδέχεται να αποδράσει με το διπλό από την Περιστερώνα.

ΛΟΥΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (18:30)

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ που προέρχεται από τρεις σερί νίκες και εάν συνεχίσει έτσι θα παλέψει μέχρι το τέλος για είσοδο στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Στόχος κόντρα στην Λούτον είναι η 4η σερί νίκη. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για παραμονή και θα προσπαθήσουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (16:30)

Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν καλή χρονιά και παλεύουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πιο πίσω από την Άϊντραχτ που βρίσκεται στην 6η θέση. Έτσι με νίκη απόψε, αυξάνουν τις πιθανότητες τους για υλοποίηση του μεγάλου τους στόχου. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με ενδεχόμενο διπλό, τότε κάνουν το αποφασιστικότερη βήμα για να βρεθούν στην πρώτη εξάδα και γιατί να μην διεκδικήσουν και κάτι παραπάνω.

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:30)

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Σίγουρα, με νίκη οι γηπεδούχοι αφήνουν πολύ πίσω τον ουραγό ΠΑΣ που όσο πάνε οι αγωνιστικές και δεν κερδίζει, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30)

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ(1-1) και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι», εάν θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, θα πρέπει να αποδράσουν με το διπλό. Να σημειώσουμε ότι η «Τούμπα» θα είναι κατάμεστη από φίλους του ΠΑΟΚ.