Δημοσίευση

Όλα για όλα η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ισπανία για το EURO U19- Όλη η υπόλοιπη δράση...

Κρίσιμη… αγωνιστική για το EURO U19 με τα παιχνίδια του δεύτερου Ομίλου. Η Εθνική Ελλάδας έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Ισπανία. Στο δεύτερο ματς η Ισλανδία υποδέχεται την Νορβηγία.

Πέρα από το EURO U19, αγωνιστική δράση έχουμε και πάλι σε Αργεντινή, Ιρλανδία και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΕΛΛΑΔΑ U19-IΣΠΑΝΙΑ U19 (19:00)

Για να έχει ελπίδες πρόκρισης η Εθνική Ελλάδας (μετά την ήττα της με 5-4 από την Νορβηγία στην πρεμιέρα) θα πρέπει σήμερα να κερδίσει τους Ισπανούς. Το έργο δεν είναι εύκολο και θα πρέπει να γίνει υπέρβαση από τα παιδιά του Τάσου Θεού. Φαβορί είναι η Ισπανία που θέλει πρόκριση αλλά και πρωτιά στον Όμιλο…

ΙΣΛΑΝΔΙΑ U19-NOΡΒΗΓΙΑ U19 (22:00)

Σούπερ φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι οι Νορβηγοί που στην πρεμιέρα επικράτησαν της Εθνικής Ελλάδας με 5-4. Αξιοσημείωτο ότι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 5-0! Απόψε θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στην μαχητική και αξιόπιστη Ισλανδία. Στην 1η αγωνιστική έβαλαν δύσκολα στους Ισπανούς…

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΧΟΥΝΙΝ-ΤΑΓΙΕΡΕΣ (01:00)

Επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Ταγιέρες που στα τελευταία δύο παιχνίδια μετράει μια ήττα και μια ισοπαλία. Αυτή η εξέλιξη αύξησε την διαφορά στους 9 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ρίβερ Πλέϊτ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας και δείχνουν ικανοί να κάνουν την ζημιά στον οποιοδήποτε.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ (01:00)

Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους, στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην πρώτη 9άδα της βαθμολογίας. Εάν στο τέλος, θέλουν να υλοποιήσουν τον στόχο τους, τέτοιου είδους παιχνίδια και ειδικά στην έδρα τους, καλούνται να τα κερδίζουν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται σε όλα τα ματς σοβαροί, τους βοηθάει και το γεγονός ότι παίζουν και χωρίς άγχος.

ΜΠΟΧΕΜΙΑΝΣ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ (21:45)

Σημαντικό ντέρμπι στο φοβερό πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, όπως εξελίσσεται την φετινή χρονιά. Οι δύο ομάδες παλεύουν για είσοδο στην πρώτη τριάδα και το μεταξύ τους αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.