Δημοσίευση

Ολοκλήρωση 24ης αγωνιστικής...

Με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος που συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον το οποίο θα κρατήσει μέχρι τέλους. Η Ανόρθωση υποδέχεται την Πάφο FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τους φιλοξενούμενους να καίγονται περισσότερο για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για κατάκτηση του τίτλου. Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Ομόνοια με τις δύο ομάδες να θέλουν επειγόντως τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Δράση απόψε έχουμε και σε Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα, Σερί Α΄, Πριμέρα Ντιβιζιόν και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΠΑΦΟΣ FC (19:00)

Οι γηπεδούχοι μπορεί να έριξαν το βάρος τους στον θεσμό του Κυπέλλου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα για τη νίκη. Αυτό το απέδειξαν άλλωστε και στα προηγούμενα ματς που ο στόχος της πρώτης εξάδας φάνταζε και τότε πολύ δύσκολος. Η «Κυρία» μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ικανή να κερδίσει τον οποιοδήποτε και κυρίως τώρα που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο η Ανόρθωση ηττήθηκε με 2-1 και θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα στον επαναληπτικό για να πάρει την πρόκριση. Από την άλλη το έργο της Πάφου δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά αν θέλει να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου, καλείται να δείξει χαρακτήρα και να κερδίσει το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ προέρχονται από νίκες σε πρωτάθλημα (κόντρα στην ΑΕΛ) και Κύπελλο (κόντρα στην Δόξα). Μάλιστα μετά το 1-4 στην Περιστερώνα, βρίσκονται ουσιαστικά ήδη στην ημιτελική φάση του θεσμού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για παραμονή και οι φιλοξενούμενοι για να μην χάσουν το τρένο… της πρώτης εξάδας. Είναι γεγονός ότι οι «μαυροπράσινοι» με τον Μάκη Σεργίδη στον πάγκο τους βελτιώθηκαν αισθητά και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου βοήθησαν την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο που στο πρώτο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση κέρδισαν με 2-1 και της έβαλαν δύσκολα για να πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση. Απέναντι στην προβληματική Ομόνοια θα προσπαθήσουν και πάλι να κάνουν την ζημιά στο λεγόμενο φαβορί.