Δημοσίευση

Ολοκλήρωση 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ...!

Ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική των πλέι-οφ στο Κυπριακό Πρωτάθλημα με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις. Για το πρώτο γκρουπ έχουμε το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ και για το γκρουπ της διαβάθμισης η Ένωση υποδέχεται την Δόξα.

Δράση απόψε έχουμε και σε Πρέμιερ Λιγκ, Σερί Α΄ και Πριμέρα Ντιβιζιόν…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Αυτό και εάν είναι ντέρμπι. Το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά κυρίως για τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν. Να θυμίσουμε ότι η γηπεδούχος ΑΕΚ βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα. Οι δύο ομάδες πριν από την διακοπή δεν βρίσκονταν στα καλύτερα τους και δεν αποκλείεται αυτό τι διάλειμμα να τους έχει ωφελήσει. Οι Λαρνακείς με νίκη μπαίνουν γερά στο κόλπο του τίτλου και από την άλλη με νίκη οι «γαλαζοκίτρινοι» κάνουν ένα από τα σημαντικότερα βήματα για να επιστρέψουν στην κορυφή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου

ΕΝΩΣΗ-ΔΟΞΑ (19:00)

Ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες την φετινή χρονιά στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού. Οι «βυσσινί» εάν θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά στην διεκδίκηση της παραμονής θα πρέπει να κερδίσουν το ματς και να ξεπεράσουν την Δόξα στην βαθμολογία. Αντίθετα το έργο τους θα γίνει πολύ πιο δύσκολο. Από την άλλη η Δόξα πήρε αρκετούς βαθμούς στο τελευταίο χρονικό διάστημα και βρίσκεται μπροστά από τους «βυσσινί» με δύο βαθμούς. Εάν η ομάδα του Κώστα Σακκά καταφέρει να αποδράσει με το διπλό… τότε κάνει πολύ μεγάλο βήμα για παραμονή στην κατηγορία.