Δημοσίευση

Ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος!

Με μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 8η Αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα σε ένα αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αγωνιστική δράση έχουμε απόψε και σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σερί Α και Σούπερ Λιγκ.

ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα (19:00)

Η ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ και οι δυο σερί νίκες με Καρμιώτισσα και Ομόνοια, έχουν δώσει νέα δυναμική στην ΑΕΛ. Η έλευση του Τσβεντομίρ Γιανέφσκι έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα της Λεμεσού που θα στοχεύει στην είσοδο στην πρώτη εξάδα. Αντίπαλος η υπολογίσιμη Νέα Σαλαμίνα που έχει τις ίδιες φιλοδοξίες μετά το πολύ καλό ξεκίνημα γι’ αυτό και μια ενδεχόμενη νίκη θα έχει διπλή αξία. Εκτός αποστολής είναι οι Μιραλάς, Σις, Φιλίπποβιτς, Ντοναλντόνι, Συλβέστρου.

Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από το σπουδαίο διπλό με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και θέλει απόψε νέα μεγάλη απόδραση από την Λεμεσό. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη απέδειξε ότι μπορεί και σε ενδεχόμενη νίκη θα οδηγήσει τους ερυθρόλευκους στην 3η θέση με 16 βαθμούς και θα προσδώσει ακόμα καλύτερη προοπτική σε μια σεζόν που προδιαγράφεται επιτυχημένη.Εκτός αποστολής για τους «ερυθρόλευκους» ο Μάντζεκ.