Δημοσίευση

Ομόνοια-Άρης και ΠΑΟ-ΑΕΚ (όλη η αγωνιστική δράση)

Ολοκληρώνονται απόψε τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα με δύο σπουδαία ματς. Εντός συνόρων έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και Άρη. Στην Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ.

Μιλάμε για πολύ σημαντικά παιχνίδια που ο νικητής παίρνει τεράστια δυναμική για τη συνέχεια…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (19:00)

Οι δύο ομάδες στοχεύουν φέτος στην κατάκτηση του τίτλου. Προέρχονται από ισοπαλία σε ντέρμπι. Η Ομόνοια εκτός με την ΑΕΛ (0-0) και ο Άρης εντός με την Πάφο (1-1). Οι γηπεδούχοι θα μετρήσουν δυνάμεις κόντρα στον περσινό πρωταθλητή και οι φιλοξενούμενοι εάν καταφέρουν να αποδράσουν με το διπλό από το ΓΣΠ, τότε στέλνουν και φέτος το μήνυμα ότι έχουν τα φόντα και την δύναμη να κατακτήσουν και φέτος το πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ (21:00)

Νέο σούπερ ντέρμπι στην Ελλάδα σε ένα πρωτάθλημα φωτιά όπως εξελίσσεται. Οι δύο ομάδες έδωσαν από τρία ματς (παρά τέσσερα μέχρι τώρα) και οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο των βαθμών (9) και η ΑΕΚ 5 βαθμούς. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ προέρχονται από ευρωπαϊκά ματς και αυτό θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντυπωσιακό 0-5 την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό και η ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εντός έδρας (1-1).