Δημοσίευση

Οπωσδήποτε νίκη θέλει η Πάφος, παίζεται μια κατηγορία στο Ιωνικός-Λαμία (Όλο το πρόγραμμα)

Πολλά και σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και όχι μόνο. Μπήκαμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και η αγωνία βρίσκεται στα ύψη σε όλα τα επίπεδα.

Αρχίζοντας από τα δικά μας σήμερα η Πάφος FC υποδέχεται την Ομόνοια. Οι γηπεδούχοι για να ελπίζουν να εισέλθουν στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στην Ευρώπη θα πρέπει να κερδίσουν τους «πράσινους» αλλιώς και τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα.

Τελικό παραμονής έχουμε και στην Ελλάδα. Ιωνικός εναντίον Λαμίας. Με νίκη οι γηπεδούχοι παραμένουν με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αποχαιρετάνε την κατηγορία.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΠΑΦΟΣ FC-OMONOIA (19:30)

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι επιβάλλεται να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να ελπίζουν για κατάληψη της 3ης θέσης. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, ξέμειναν από στόχους και η προσοχή τους είναι αποκλειστικά τον τελικό Κυπέλλου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα παλέψουν στο παιχνίδι, όπως κάνουν σε όλα τα ματς μέχρι τώρα του πρωταθλήματος. Ι

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ (20:00)

Τελικός παραμονής και για τις δύο ομάδες στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να γλυτώσουν τον υποβιβασμό εν αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που βολεύονται και με ισοπαλία. Αναμένεται μεγάλο παιχνίδι και με το τέλος του θα μάθουμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στην Σούπερ Λιγκ 2.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ (17:00)

Κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι με νίκη αυξάνουν τις πιθανότητές τους για είσοδο στην πρώτη 7άδα, διαφορετικά το έργο τους θα γίνει δυσκολότερο. Από την άλλη οι «σπερς» σε περίπτωση νίκης εδραιώνονται στην πρώτη 6άδα και μπορούν να δούνε και ψηλότερα.