Δημοσίευση

Ώρα Ευρώπης για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ με μοναδικό στόχο την πρόκριση (Όλη η δράση στο Κόνφερενς Λιγκ και το ελληνικό ενδιαφέρον)

Βραδιά Κόνφερενς Λιγκ και ρίχνονται στην μάχη οι άλλες τρεις κυπριακές ομάδες που θέλουν οπωσδήποτε πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αρχικά η Ομόνοια παίζει εκτός έδρας με την Καμπάλα, ακολούθως το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την Βοϊβοντίνα και αργότερα η ΑΕΚ Λάρνακας παίζει εκτός έδρας με την Τορπέντο Ζοντίνο στην Λευκορωσία.

Επίσης ενδιαφέρον υπάρχει και από Ελληνικής πλευράς με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΚΑΜΠΑΛΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Οι Κυπελλούχοι μας θέλουν να πάρουν απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση στον επαναληπτικό του ΓΣΠ.

ΑΠΟΕΛ-ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ (20:00)

Φαβορί οι «γαλαζοκίτρινοι» τόσο για νίκη απόψε όσο και για πρόκριση. Αυτό όμως θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου, αλλιώς θα βρεθούν και πάλι προ εκπλήξεως.

ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (21:00)

Ξεκάθαρο φαβορί η ομάδα μας για πρόκριση και δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι και το φαβορί από το πρώτο εκτός έδρας ματς για νίκη.

ΑΡΑΡΑΤ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ. (18:00)

Προβάδισμα πρόκρισης από απόψε μέσα στην Αρμενία θέλει να πάρει ο Άρης κόντρα στου Αρμένιους.

ΠΑΟΚ-ΜΠΕΙΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (20:30)

Φαβορί η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί σε σύγκριση με την εικόνα που μας έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας. Οι Ισραηλινοί δεν είναι αμελητέα ποσότητα και δείχνουν ικανοί για την έκπληξη.