Δημοσίευση

Πάφος-Άρης για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ και σούπερ ντέρμπι στην Σούπερ Λιγκ!

Κυριακή με σούπερ αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια. Εντός συνόρων έχουμε το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Πάφο και τον Άρη για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ. Οι δύο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να μην χάσουν επαφή… από την κορυφή. Σούπερ ντέρμπι έχουμε στην Σούπερ Λιγκ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική πριν να αρχίσουν τα πλέι-οφ και στην Ελλάδα. Ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Αρκετά παιχνίδια και στα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΠΑΦΟΣ FC- AΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (17:00)

Οι δύο ανερχόμενες δυνάμεις του Κυπριακού Ποδοσφαίρου θα βρεθούν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα των πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι με 50 βαθμούς (3η θέση) συγκομιδή και οι φιλοξενούμενοι με 53 (4η θέση) ψάχνουν εναγωνίως τη νίκη για να κρατήσουν επαφή με την κορυφή. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς στα τελευταία τρία τους παιχνίδια στο θεσμό του πρωταθλήματος δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Αυτό βάζει περισσότερη πίεση στους Παφίτες ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετράνε 6 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία στα τελευταία τους επτά παιχνίδια. Μάλιστα το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν κόντρα στην Πάφο εκτός έδρας. Αυτή την φορά θέλουν να αποδράσουν με το διπλό βάζοντας πίεση σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται πιο ψηλά στην βαθμολογία.

*Για το δεύτερο γκρουπ η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Ακρίτα Χλώρακας που εκτός απρόοπτου θα είναι η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία. Οι «ερυθρόλευκοι» αδιάφοροι αλλά θα παίξουν για τη νίκη σε όλα τα ματς.

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00)

Πολύ μεγάλο παιχνίδι με βάση και την βαθμολογία θα διεξαχθεί στην OPAP ARENA ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου και οι φιλοξενούμενοι για να μπούνε και αυτοί καλά στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τον Ολυμπιακό, όμως εάν καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ να αποδράσουν με το διπλό από την Αγία Σοφιά τότε βάζουν φωτιά εκ νέου στο πρωτάθλημα πριν από την έναρξη της δεύτερης φάσης όπου θα κριθούν τα πάντα.