Δημοσίευση

Πάφος και ΑΕΚ για (Χ2) Διπλή Ευκαιρία σε συνδυασμό με το under 3,5 σε συνολική απόδοση 3.68 στην "ΒοοkieCo" και όχι μόνο...

Τρεις ομάδες μας ρίχνονται απόψε στην μάχη της Ευρώπης:

Η Πάφος F.C. θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή παρουσία της στο Κόνφερενς Λιγκ μετά τον αποκλεισμό της από την Έλφσμποργκ στο Γιουρόπα Λιγκ. Επόμενος αντίπαλος της η Ζαλγκίρις Βίλνιους Λιθουανίας. Η ομάδα της Πάφου θα δώσει απόψε εκτός έδρας τον πρώτο της αγώνα.

Από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ αρχίζουν την προσπάθεια τους Ομόνοια Λευκωσίας και ΑΕΚ Λάρνακας.

Με αντίπαλο την Τορπέντο Κουταΐσι Γεωργίας, αρχίζει τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η Ομόνοια. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει απόψε στο ΓΣΠ.

Πρώτος αντίπαλος για την ΑΕΚ η Ουγγρική Πάξι με τον πρώτο αποψινό αγώνα να διεξάγεται εκτός έδρας.

Πρεμιέρα φέτος στην Ευρώπη κάνει και ο Παναθηναϊκός που θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Μπότεφ Πλόβντιβ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αφού οι Βούλγαροι πήραν το 2-2 στην έδρα της Μάριμπορ και το εισιτήριο της πρόκρισης.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ-ΠΑΦΟΣ FC (19:00)

Η Πάφος αποκλείστηκε από την Έλφσμποργκ με δύο ήττες και θα έχει αντίπαλο στο Κόνφερενς Λιγκ την Ζαλγκίρις η οποία απέκλεισε την VPS Φινλανδίας με δύο νίκες. Μπορεί να είναι φαβορί η κυπριακή ομάδα, αλλά η Πάφος θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα πρώτα της ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στους Σουηδούς.

ΠΑΞΙ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (20:00)

Μας έχει συνηθίσει να δείχνει χαρακτήρα και να ξεπερνάει τέτοιου είδους ομάδες στα καλοκαιρινά προκριματικά η ΑΕΚ Λάρνακας. Είναι λογικό φαβορί απέναντι στους Ούγγρους.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΚΟΥΤΑΪΣΙ (19:30)

Πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη φετινή χρονιά κάνει και η Ομόνοια που φιλοξενεί την Τορπέντο. Σίγουρα οι «πράσινοι» είναι το φαβορί και για νίκη απόψε αλλά και για πρόκριση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΟΤΕΒ ΠΛΟΒΝΤΙΒ (21:00)

Όρθια στη Σλοβενία η Μπότεφ Πλόβντιβ! Οι Βούλγαροι κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση της Μάριμπορ, έφυγαν με το 2-2 από την έδρα τους και σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 2-1 στον πρώτο αγώνα, εξασφάλισαν την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, ο δικός μας Ντούσαν Κέρκεζ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ελληνική ομάδα. Εννοείται ότι και σε αυτό το ζευγάρι, το μεγάλο φαβορί είναι ο ΠΑΟ τόσο για νίκη απόψε, όσο και για την πρόκριση.