Δημοσίευση

Πανέτοιμη η ΑΕΚ να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία της...

Πανέτοιμη η ΑΕΚ Λάρνακας για να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία της. Με ασπίδα το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο, θέλει απόψε να σφραγίσει την πρόκριση στην Σλοβακία απέναντι στην Ντνίπρο και να περάσει στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό μενού απόψε με τους επαναληπτικούς σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ. Δεσπόζει το ματς ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και την Μπαρτσελόνα μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Βαρκελώνη.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση.

ΝΤΝΙΠΡΟ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (19:45)

Πολύ μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει να γράφει ιστορία έχει απόψε η ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στους Ουκρανούς. ΤΟ 1-0 του πρώτου αγώνα αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες για πρόκριση στην ομάδα μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολος ο επαναληπτικός. Οι Ουκρανοί είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα που μπορεί να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα. Οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Όλτρα άφησαν πίσω τους την ήττα κόντρα στην ΑΕΛ στον θεσμό του πρωταθλήματος και δηλώνουν πανέτοιμοι για να σφραγίσουν απόψε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ.Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ προκρίνεται με οποιαδήποτε ισοπαλία και εάν το παιχνίδι τελειώσει 1-0 με νίκη των Ουκρανών, τότε οδηγείται στην παράταση και ακολούθως στην διαδικασία των πέναλτι.

***Ματσάρα αναμένεται στο Ολντ Τράφορντ ανάμεσα στην γηπεδούχο Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και την Μπαρτσελόνα. Το 2-2 μετά το πρώτο ματς αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση και οι πιθανότητες παραμένουν στο 50-50.