Δημοσίευση

Πανέτοιμος για ανατροπή και πρόκριση ο ΠΑΟ, φαβορί η Γαλατά, όλα ανοικτά στο Γιούνγκ Μπόις-Μακάμπι Χάιφα!

Βραδιά επαναληπτικών απόψε για τρία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα δούμε ποιες θα είναι οι πρώτες ομάδες που θα πανηγυρίσουν την είσοδο τους στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα βλέμμα φυσικά είναι στραμμένα στον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα. Οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου ματς και να «κλείσουν» θέση στους χρυσοφόρους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΡΑΓΚΑ (22:00)

H oμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αξιοποίησε το καλό του διάστημα, χάνοντας ευκαιρίες και δεχόμενη γκολ από... πλάγιο, είδε τη Μπράγκα να προηγείται 2-0 αλλά συνεχίζει να ελπίζει με τον Μαντσίνι να χτυπάει στο 95'. Το γκολ του Aργεντινού, αύξησε τις πιθανότητες του ΠΑΟ που απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΟΛΝΤΕ (22:00)

Οι γηπεδούχοι ήταν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση και μετά τη νίκη τους στο πρώτο εκτός έδρας ματς με 3-2, πολύ δύσκολα δεν θα βρίσκονται στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ (22:00)

Παραμένει ανοικτή η πρόκριση και για τις δύο ομάδες μετά το 0-0 στο Ισραήλ. Σίγουρα απόψε κυρίως λόγω έδρας οι Ελβετοί έχουν ένα μικρό προβάδισμα