Δημοσίευση

Πληρώνει το (G/G) στο Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και Μπριζ-ΠΑΟΚ (Όλη η υπόλοιπη δράση σε Γιουρόπα και Κόνφερενς στην "ΒοοkieCo")

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν απόψε τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Διπλό και το ελληνικό ενδιαφέρον με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που φέτος τρελαίνουν κόσμο στην Ευρώπη!

Οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά υποδέχονται την Φενερμπαχτσέ και λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κλαμπ Μπριζ. Στόχος των δύο ελληνικών ομάδων είναι να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει επαναληπτικών με φάρο την πρόκριση τους στην ημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Ματσάρες έχουμε και στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Ρόμα.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (19:45)

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό αυτή την φορά να εκμεταλλευτεί την καυτή του έδρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει επαναληπτικού στην Κωνσταντινούπολη. Ένας σοβαρός και πειθαρχημένες Ολυμπιακός, μπορεί να κερδίσει την τουρκική ομάδα η οποία φυσικά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Διεκδικεί το φετινό πρωτάθλημα στην Τουρκία και έχει στις τάξεις της σπουδαίους και έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως οι Τζέκο, Μπατσουαγί, Τάντιτς, Φρεντ και όχι μόνο.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΠΑΟΚ (22:00)

Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ικανός για όλα και στην Ευρώπη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Επίσης στα σημαντικά ματς δηλώνει παρών και τα κοιτάζει στα μάτια. Το έργο απόψε κόντρα στην Μπριζ δεν είναι εύκολο. Εάν ο ΠΑΟΚ πάρει θετικό αποτέλεσμα ή τουλάχιστον ηττηθεί με σκορ που ανατρέπεται (πχ 2-1), τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες του για πρόκριση στην κατάμεστη και καυτή Τούμπα, όπως έπραξε και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΜΙΛΑΝ-ΡΟΜΑ (22:00)

Αλλιώς τα υπολόγιζαν στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες και αλλιώς τους έχουν έρθει. Ξεκίνησαν με στόχο να διεκδικήσουν τον τίτλο (κυρίως η Μίλαν) αλλά έμειναν πίσω από νωρίς, αφού η Ίντερ φέτος είναι απλησίαστη. Πλέον θα ψάξουν αμφότερες την διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι αλήθεια ότι η Μίλαν φαίνεται να είναι ένα κλικ ανώτερη από την Ρόμα, αλλά αυτό είναι στην θεωρία. Όλα κρίνονται στο γήπεδο και στο συγκεκριμένο ζευγάρι, η λογική λέει ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ (22:00)

Για τους πλείστους η Λίβερπουλ είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Απέναντι στην απρόβλεπτη Αταλάντα είναι το φαβορί τόσο για νίκη όσο και για πρόκριση.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:00)

Τρελαίνει κόσμο με τις φετινές της επιδόσεις η Λεβερκούζεν που έχει τιμονιέρη τον Τσάβι Αλόνσο ο οποίος την οδήγησε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ορέξεις όμως των Γερμανών δεν σταματάνε μόνο εντός συνόρων. Θέλουν να κατακτήσουν και το Γιουρόπα Λιγκ. Απέναντι τους στην φάση των «8» η Γουέστ Χαμ που κάνει και αυτή καλή χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Σίγουρα φαβορί για πρόκριση είναι η Λεβερκούζεν, αλλά το έργο της δεν θα είναι εύκολο, όσο φαίνεται και μέσα από το σετ αποδόσεων στις στοιχηματικές αγορές.