Δημοσίευση

Πρεμιέρα στη Jupiler Pro League και Πάμε BookieCo για εκατοντάδες επιλογές!

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ να φιλοξενεί την Μέχελεν. Ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η πρώτη αγωνιστική.

Η πρωταθλήτρια μετά το χαμένο τελικό του σούπερ καπ την περασμένη εβδομάδα από την κυπελλούχο, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ με 1-2, θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί το νέο μαραθώνιο.

Κόντρα στην Μέχελεν είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο κάθε πρεμιέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις και αυτό θα επιδιώξει η φιλοξενούμενη ομάδα.

Οι δυο τελευταίες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, εντός και εκτός έδρας, έληξαν ισόπαλες (0-0, 1-1), ενώ προηγήθηκαν δυο κολλητές τριάρες για την Κλαμπ Μπριζ.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρα δεν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι, όμως, είναι αρκετά αμφίρροπα. Το Γκενκ-Στάνταρ Λιέγης είναι ο αγώνας που αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, η οποία εκτός από την κατάκτηση του σουπερ καπ και του κυπέλλου, τερμάτισε στη δεύτερη θέση την περσινή περίοδο, θα φιλοξενηθεί το Σάββατο από την Ντέντερ, η οποία προβιβάστηκε στη μεγάλη κατηγορία.

Την ίδια ημέρα, η Άντερλεχτ θα υποδεχθεί την Σιντ-Τρέιντενσε και την Κυριακή, η Γάνδη θα παίξει εκτός έδρας με τον Κόρτραϊκ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ