Δημοσίευση

Πρεμιέρα στην δεύτερη φάση του Κυπριακού Πρωταθλήματος με Καρμιώτισσα-Ένωση

Αρκετή αγωνιστική δράση σήμερα όπως κάθε Παρασκευή βέβαια. Έχουμε παιχνίδια σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σερί Α΄, Μπουντεσλίγκα, Λιγκ 1΄ και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΕΝΩΣΗ (19:00)

Πρεμιέρα στην δεύτερη φάση του Κυπριακού Πρωταθλήματος (για το δεύτερο γκρουπ) έχουμε απόψε με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Καρμιώτισσα υποδέχεται την Ένωση στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για αποφυγή του υποβιβασμού. Σίγουρα οι γηπεδούχοι νιώθουν πιο ασφαλείς και σε περίπτωση επιτυχίας, τότε πολύ δύσκολα θα μπλεχτούν σε περιπέτειες. Αντίθετα οι «βυσσινί» «καίγονται» για βαθμούς και θα προσπαθήσουν να μπούνε με το δεξί στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

***Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αρχίζοντας από την Πριμέρα Ντιβιζιόν η Κάντιθ υποδέχεται την Χετάφε σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ουσιαστικά αμφότερες παλεύουν για παραμονή στην κατηγορία. Την δεδομένη στιγμή οι γηπεδούχοι έχουν 26 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 25. Φέτος θα γίνει μεγάλη μάχη για παραμονή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν γιατί βρίσκονται πολλές ομάδες στο κόλπο.